GF Forsikring

Historisk generationsskifte i GF Nord

Del

FREDERIKSHAVN: Efter 36 år som formand for GF Nord takker 82-årige Jens Jørgen Vinther af på posten. Hans afløser er den fyrre år yngre Christian Juul Thaarup, der overtager et GF Nord i flot form.

Christian Juul Thaarup (th.) afløser Jens Jørgen Vinther som formand i GF Nord. (Foto: GF Forsikring/Anders Boe)
Christian Juul Thaarup (th.) afløser Jens Jørgen Vinther som formand i GF Nord. (Foto: GF Forsikring/Anders Boe)

GF Nords generalforsamling den 9. april blev en historisk dag. GF Forsikring er ejet af og bygget op omkring lokale forsikringsklubber, som de kaldes. Ønsket om at komme endnu tættere på medlemmerne, der er de egentlige ejere, førte til, at det nordlige Vendsyssel i 1988 fik sin helt egen bestyrelse og eget bilskaderegnskab. Idemanden var den daværende rektor på Frederikshavn Gymnasium, Jens Jørgen Vinther, og han har lige siden siddet for bordenden i GF Nords bestyrelseslokale.

- Min dåbsattest lyver jo ikke, selvom det er vemodigt at sige farvel som formand. Men det er, som det skal være. Med Christian som formand og Tina Philipsen som daglig forretningsfører kunne jeg ikke ønske mere for medlemmerne og medarbejderne, siger Jens Jørgen Vinther.

Afløseren - den 42-årige Christian Juul Thaarup - sidder i forvejen i bestyrelsen for selskabet, der har administration i Odense, og han har siden 2020 været medlem af den lokale bestyrelse i GF Nord, der har kontorer i både Frederikshavn og Hjørring. Christian Juul Thaarup har en baggrund fra banksektoren og er i dag direktør i Skibsforsikringen Frederikshavn, der er et mindre, gensidigt selskab, men som på mange måder minder om GF Forsikring.

- Jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde i bestyrelsen for GF Nord – nu som formand. Det er en tung arv at løfte efter Jens Jørgen, og jeg vil gøre mit til, at GF Nord fortsat udvikler sig i overensstemmelse med vores særkender - overskudsdelingen og vores lokale service og rådgivning, siger han.

Ny næstformand på plads

Men ændringerne i GF Nords bestyrelse stopper ikke her. Ny næstformand er 57-årige Jens H. Bech, som er uddannet cand. Jur. i 1995, og som i en lang årrække har været direktør for Advokaterne Amtmandstoften a/s.

- Jeg er stolt over at være valgt til næstformand i GF Nord. Jeg har været i bestyrelsen de seneste tre år og valgte at blive medlem i GF, fordi det er et medlemsejet forsikringsselskab, der ikke skal tjene penge til aktionærer. Derfor kan GF tilbyde lokale kontorer med god service til en konkurrencedygtig pris. Jeg driver selv advokatvirksomhed i Hjørring, og jeg er meget bevidst om, at det betyder meget at handle lokalt. Derfor er jeg også stolt over at være med i GF Nords bestyrelse - hvor vi kan mærke, at medlemmerne er glade for at være i et selskab, hvor de både får den lokale betjening - og samtidig får del i overskuddet, siger Jens H. Bech.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye