Daells Bolighus

Fra skov til spisestue: Daells Bolighus lancerer skræddersyet plankebordserie

Del

Daells Bolighus udvider mulighederne for individuelt design med deres skræddersyede plankebordsløsning, hvor forbrugeren kan skabe sit eget unikke egetræsbord til stuen, køkkenet eller sommerhuset. Lanceringen sker i takt med forbrugernes stigende efterspørgsel på personlige indretningsløsninger.

Daells Bolighus

Fra i løbet af maj måned gør Daells Bolighus det muligt for sine designlystne kunder at sammensætte deres eget plankebord i certificeret massivt egetræ, så det passer til deres stil og behov. Med lanceringen af plankebordskonceptet taler Daells Bolighus ind i en af tidens store boligtrends, hvor danskerne i stigende grad ønsker at få mere indflydelse i designprocessen af møbler til deres eget hjem. Kunderne kan vælge mellem et bredt udvalg af behandlinger, størrelser og stel for at skabe det ideelle bord til deres hjem. 

”Forbrugerne ønsker i dag at få større indflydelse på deres livsstilsprodukter. Det gælder alt fra biler og tøj til måltidskasser og naturligvis indretningen af vores boliger. Vi oplever en stigende interesse i skræddersyede indretningsløsninger fra vores kunder, og vores plankebordskoncept er perfekt i tråd med tendensen. Her har kunderne mulighed for at designe deres eget bord ud fra udvalgte muligheder, hvilket gør det nemt at skabe et unikt plankebord til en fantastisk pris,” siger Brian Seemann Broe, administrerende direktør i Daells Bolighus.

Egetræsborde giver et nordisk udtryk i et hvert hjem, men også varme og et levende udtryk i nybyggede boliger, hvor hovedelementerne er stål og beton. Plankebordene henvender sig til de forbruger, der ønsker et varmt og levende udtryk, der holder i årtier med den rette behandling.

Over de sidste 10 år har en række undersøgelser vist, at forbrugerne ønsker at sætte et personligt præg på deres køb. Deloittes analyse af detailhandlen for 2024[1] understreger også, at kundeoplevelser og muligheden for personalisering er afgørende for at opbygge loyalitet og tiltrække forbrugernes opmærksomhed. Derfor har Daells Bolighus også valgt at udforme plankebordsservicen som en shop-in-shop for at skabe en særlig stemning omkring designprocessen.  

Plankeborde med masser af muligheder

Plankebordene er danskproducerede i massivt certificeret egetræ. Kunderne kan vælge imellem forskellige elementer:

  • Oliebehandlinger: Gråolie, hvidolie, mokka, natur, røg og vintage.
  • Størrelse: Normalbredden er 95 cm, og der findes fem forskellige standardlængder, men alle borde kan tilpasses i længden efter kundens ønsker; dog afhængig af stel. 
  • Stel: Der findes fire forskellige stel, der matcher både klassiske og moderne hjem.
  • Tillægsplader: Tillægsplader laves både i massivt egetræ eller som sortlakeret MDF-plader. 

Pris og tilgængelighed:

Priserne på de skræddersyede plankeborde starter ved 5.000 kr. Den endelige pris afhænger af valget af behandling og stel samt ønsket om eventuelle tillægsplader. Du kan opleve og designe dit eget plankebord i Daells Bolighus' specielle shop-in-shop i Glostrup fra den 10. maj, og i Odense fra den 17. maj.

[1] https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/pl/Documents/Reports/Global-Retail-Outlook-2024.pdf

Kontakter

Billeder

Download
Plankebord med x stel, naturolie
Plankebord med x stel, naturolie
Download
Download
Download
Download

Vedhæftede filer

Om Daells Bolighus

Daells Bolighus ønsker at bringe ordentligheden tilbage i bolig- og livsstilsbranchen. Da Daells Bolighus så dagens lys for mere end 100 år siden, udgjorde god kvalitet, kvalificeret kunderådgivning og ærlige priser hjørnestenene for hele bolig- og livsstilsbranchen. Det er den arv, Daells Bolighus står på i dag. Tiderne har dog ændret sig radikalt, og det er blevet nærmest umuligt som forbruger at gennemskue, hvad en given kvalitet bør koste.

Daells Bolighus vil med et helt nyt koncept stille sig på forbrugerens side og skabe gennemsigtighed i branchen, ved at sige tingene som de er. Vi mener, at den reelle pris for en vare er vigtigere end opdigtede kampagner, forhandlingsvillige provisionslønnede sælgere og skuespillet om vilde rabatter. Du skal ikke være medlem af noget kundeprogram, downloade en app, tilmelde dig nyhedsbreve eller lignende for at få lave priser.

Kunderne skal føle sig trygge i altid at kunne købe møbler og tilbehør til lavest mulige pris, når de træder ind i Daells Bolighus – både fysisk og online. Derfor har vi faste lave priser på vores sortiment hele året, og droppet tilbud, procentkampagner, sælgerrabatter etc. Vores priser er konkurrencedygtige og til at forstå, og vores prisgaranti er uden undtagelser.

Følg pressemeddelelser fra Daells Bolighus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Daells Bolighus

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye