LIVE NATION ANNONCERER CONCERT WEEK 2024 MED BILLETRABATTER OG KONKURRENCER TIL NOGLE AF ÅRETS STØRSTE KONCERTER

Del

I dag annoncerer Live Nation Concert Week 2024, den årligt tilbagevendende fejring af koncerter og live-oplevelser, der byder på aktiviteter i mere end 20 lande verden over i en hel uge. I Danmark løber Concert Week af stablen fra mandag 6. maj til søndag 12. maj 2024. Live Nations Concert Week hylder live-musikken ved at tilbyde fans eksklusive rabatter, konkurrencer og sætter fokus på Live Nations forskellige shows. I år fejrer Live Nation 10-års jubilæum for Concert Week i USA, og i Danmark er det tredje gang, at initiativet finder sted i. Her kommer Live Nation til at give tilbage til fans med særlige tilbud og konkurrencer i forbindelse med Concert Week.

Man kan besøge www.livenation.dk/concert-week for at se de forskellige tiltag og konkurrencer gældende for Danmark. Dette vil bl.a. bestå af rabatbilletter* på udvalgte koncerter, konkurrencer, hvor man bl.a. kan vinde festival- og koncertpakker, samt mulighed for at vinde dette års hovedpræmie: et Live Nation årskort, der giver adgang til alle Live Nation koncerter i Danmark i resten af 2024 plus én ledsager**. Det hele foregår i perioden 6.-12. maj 2024.

For at deltage i konkurrencerne skal man være logget ind med sin Live Nation-bruger. Hvis man ikke allerede har en bruger, kan den oprettes gratis på www.livenation.dk/register

Om Live Nation Entertainment:

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) er verdens førende producent og formidler af live entertainment oplevelser, og består af: Ticketmaster, Live Nation Concerts, og Live Nation Sponsorship. For mere information, besøg www.livenationentertainment.com.

*Der sættes kun et begrænset antal rabatbilletter i salg til hver koncert.

**Der kan forekomme enkelte undtagelser, hvor årskortet ikke gælder.

Find konkurrencebetingelser på www.livenation.dk/concert-week

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye