TV 2 Danmark

Maria Fantino vender retur i ’X Factor’ 2025

Del

Når Danmarks største underholdningsprogram, ’X Factor’ blænder op for den syvende sæson på TV 2 i 2025, bliver det igen med Maria Fantino som vært.

Maria Fantino skal igen være vært, når 'X Factor' vender retur på TV 2 i 2025.
Maria Fantino skal igen være vært, når 'X Factor' vender retur på TV 2 i 2025. Lasse Lagoni/TV 2

-Vi er glade for at kunne fortælle, at Maria Fantino igen skal være vært i ’X Factor’. Maria har klaret sin første sæson med stor dygtighed, empati og nærvær så selvfølgelig skal hun styre slagets gang igen til næste år, fortæller underholdningsredaktør på TV 2, Dorte Borregaard.

Og for Maria Fantino var beslutningen om endnu en sæson heller ikke svær:

-SELVFØLGELIG har jeg sagt ja til endnu en sæson. ’X Factor’ har altid været mit drømmejob, og den første sæson beviste, at det er et drømmejob af en grund. Jeg er dybt beæret over den modtagelse, jeg har fået og glæder mig til endnu en omgang.

Når optagelserne til den kommende sæson af ’X Factor’ går i gang til efteråret, står Maria Fantino altså igen klar til at tage imod de mange auditionsdeltagere, der skal præsentere og afprøve deres talent foran dommerpanelet.

Alle der ønsker at stille op i ’X Factor’ er velkomne, og man kan allerede nu tilmelde sig precasting

TV 2 forventer at offentliggøre dommerpanelet for den kommende sæson senere på året.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Maria Fantino er vært igen, når 'X Factor' vender retur i 2025
Maria Fantino er vært igen, når 'X Factor' vender retur i 2025
Download

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

TV 2 går 'all in' på OL i Paris 202431.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Efter EM i fodbold og Tour de France bliver det tid til kronen på værket - verdens største sportsevent - de olympiske lege 2024. De finder sted i Paris fra 26. juli til 11. august. TV 2 dækker OL massivt og går all in på TV 2 Play, TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Sport X samt på tv2.dk og på TV 2s digitale platforme. Camilla Martin, Stine Bjerre Mortensen og Morten Ankerdal er klar i studiet ved Eiffeltårnet i 'Byernes by', der bliver fast holdepunkt under transmissionerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye