Cepos

Jørgen Sloth stopper som cheføkonom i CEPOS – forbliver i nøglerolle

Del

Jørgen Sloth skifter plads i CEPOS. Han går fra at være cheføkonom til at være seniorøkonom ved udgangen af måneden

Jørgen Sloth
Jørgen Sloth Fri afbenyttelse med kreditering: Jakob Melgaard.

Efter grundige overvejelser har Jørgen Sloth, i tæt dialog med CEPOS-ledelsen, besluttet at stoppe som cheføkonom og overgå til rollen som seniorøkonom. 

Skiftet til seniorøkonom kommer efter ønske fra Jørgen Sloth om at få mere tid til fordybelse og analysearbejde.

”Det har været en stor ære at være cheføkonom i CEPOS. Men jeg kan mærke, at det er i fordybelsen i analysearbejdet, at jeg trives bedst. Nu glæder jeg mig til at fokusere på analysearbejdet i CEPOS i den nye position som seniorøkonom,” siger Jørgen Sloth.

Jørgen vil i sin nye position fortsat have en udadvendt rolle i forhold til medierne, men i mindre grad end tidligere. Skiftet kommer desuden ovenpå en periode, hvor Jørgen har været sygemeldt med stress.

Direktør i CEPOS Jes Brinchmann er ærgerlig over situationen, men respekterer fuldt ud Jørgen Sloths beslutning.

”Jeg er ked af, at det blev så kort tid med Jørgen ved roret som cheføkonom i CEPOS, da Jørgen besidder en faglighed, der ikke er til at sætte en finger på. Men Jørgen har ønsket en mere tilbagetrukket rolle, da Jørgen de seneste måneder har kunnet mærke, at det var svært både at være så synlig og proaktiv overfor pressen, stå i spidsen for en analyseafdeling og samtidig være familiefar,” siger Jes Brinchmann, direktør i CEPOS og fortsætter:

”Det er en flot og modig beslutning, som jeg fuldt ud respekterer. Jeg er umådelig glad for, at vi får lov til at beholde Jørgen i en så vigtig rolle. For han er ganske enkelt en kæmpe kapacitet i CEPOS og for samfundsdebatten,” siger Jes Brinchmann, direktør i CEPOS.

Inden længe vil CEPOS præsentere en ny cheføkonom i tænketanken.

For uddybende kommentarer bedes du rette kontakt til pressechef i CEPOS Jens Holmberg på 53 53 32 61.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Cepos

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cepos

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye