Muninn ApS

Cybersikkerhed: Muninn AI lancerer nyt moderne design i deres Network Detection & Response (NDR) software

Del

Muninn offentliggør i dag en stor opdatering til deres Network Detection and Response (NDR) software. Opdateringen lancerer et helt nyt visuelt design og repræsenterer en betydelig opgradering af brugeroplevelsen, der fremhæver en mere intuitiv tilgang og tilbyder flere nye funktioner, som har været efterspurgt af kunderne.

Kongens Lyngby

Som en vigtig platform til netværksovervågning hos mange danske og udenlandske virksomheder, stræber Muninn AI efter at levere førsteklasses sikkerhedsløsninger. Det nye design fokuserer på at reducere støj og fremhæve kritiske alarmer, hvilket giver kunderne en mere effektiv og brugervenlig oplevelse.

Nogle af de bemærkelsesværdige funktioner i det nye design inkluderer:

  • Moderne og intuitivt brugergrænseflade: Et nyt, stilfuldt design, der giver brugerne en mere behagelig og effektiv arbejdsoplevelse.
  • Tilføjelse af nye funktioner: Muninn har inkluderet flere nye funktioner, der tidligere har været efterspurgt af vores kunder, som eksempeltvis Dark-mode, hvilket gør vores software endnu mere alsidig og anvendelig – ikke mindst for cybereksperter, der overvåger systemet døgnet rundt.
  • Fokus på reelle alarmer: Med det nye design og navigation reduceres støjen yderligere og reelle trusselsalarmer prioriteres, så brugerne kan handle hurtigt og effektivt.

"Muninn AI er dedikeret til at levere innovative løsninger, der imødekommer vores kunders behov," udtaler CEO Andreas Wehowsky. "Med lanceringen af vores nye design i Muninn’s NDR software er vi fast besluttede på at fortsætte med at forbedre vores produkter og give vores kunder den bedst mulige oplevelse."

Muninn er specialiseret i Network Detection and Response (NDR) – en netværksfokuseret type af cybersikkerhedssystemer . Ved at udnytte det fulde potentiale af unsupervised machine learning analyserer og lærer Muninn AI Detect grundigt den specifikke netværksaktivitet og identificerer kendte og ukendte angreb samt insidertrusler i de tidligste faser. Muninn AI Prevent stopper automatisk angreb, f.eks. ransomware angreb og dataeksfiltrering.

Muninn blev grundlagt i 2016 af ingeniører og dataloger fra det prestigefyldte Massachusetts Institute of Technology (M.I.T) og DTU og har ændret den måde, virksomheder tilgår cybersikkerhed på. Med Muninn’s avancerede AI-teknologi og pålidelige sikkerhedsløsninger giver Muninn AI Detect og AI Prevent virksomheder mulighed for at beskytte deres kritiske digitale aktiver og infrastrukturer mod cyberkriminelle.

Det nye design er allerede tilgængeligt for eksisterende kunder. 

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Muninn ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Muninn ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye