WaterCare ApS

WaterCare får ny CEO

Del

Vi er begejstrede for at meddele, at Nick Rønsner per 1. maj 2024 er ny CEO i WaterCare ApS. 

Det har længe været planen, at Henrik Rønnest ville overdrage posten som administrerende direktør for den fynske produktionsvirksomhed til Nick Rønsner.

Ny CEO i Watercare
WaterCare

Igennem de seneste år har Henrik Rønnest haft trang til at fordybe sig i udviklingen af nye produkter og løsninger for WaterCare, og han ønskede derfor at trække sig fra ledelsesarbejdet. Men først når der var en stærk kandidat klar til at tage over på ledelsesgangen.  

Derfor blev Nick Rønsner ansat som salgsdirektør d. 1. maj 2023 med henblik på at blive kørt i stilling til at varetage rollen som CEO for WaterCare præcis et år senere.

Dagen er nu kommet. og den nye CEO ser forventningsfuldt på fremtiden i WaterCare:

”Markedet er med os både i Danmark og i Norden, og jeg stortrives derfor med den ambitiøse strategi, vi har lagt i ledergruppen og bestyrelsen. Og med Henrik som wingman er jeg overbevist om, at vi får succes med at indfri ambitionerne,” siger Nick Rønsner, CEO i WaterCare.

Fokus i WaterCare vil fremover være på øget vækst. Derfor ser den nu afgåede CEO Henrik Rønnest tidspunktet for ledelsesskiftet som det helt rigtige for virksomheden:

”WaterCare har nu en størrelse, hvor den administrerende direktør skal bruge sin tid på kommerciel drift, kundeudvikling og personaleudvikling, og her har vi fundet den perfekte løsning med Nick Rønsner, som jeg har fuld tillid til. Samtidig har WaterCare brug for én, som helhjertet arbejder med at finde nye løsninger og nye produkter, og jeg er glad for nu at kunne dyrke denne kerneinteresse 100 procent.”

Nøgleord

Billeder

Nick Rønsner CEO WaterCare
Nick Rønsner CEO WaterCare
Download
Nick Rønsner & Henrik Rønnest
Nick Rønsner & Henrik Rønnest
Download

Links

Om WaterCare ApS

Kontakt

For yderlige information og udtalelser er du velkommen til at tage fat i: 

Nick Rønsner
CEO, WaterCare Aps
Mail: nick@watercare.dk
Tlf: +45 54 34 31 82

Henrik Rønnest
Afgået CEO, WaterCare ApS
Mail: henrik@watercare.dk

Følg pressemeddelelser fra WaterCare ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WaterCare ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye