Billund Kommune

Deltag i et borgermøde og sæt dit præg på den nye legeplads i Grindsted

Del

Hvad skal den kommende legeplads i Grindsted kunne? Hvor skal den placeres? Skal den opfylde andre behov? Hvilke materialer skal bruges? Det kan du få medindflydelse på ved at deltage i et borgermøde den 15. maj kl. 19.00 i MAGION.

 

Der er bevilget 2.850.000 kr. til etableringen af en ny og unik legeplads i Vestbyen i Grindsted, som ventes at stå klar i foråret 2025.
Der er bevilget 2.850.000 kr. til etableringen af en ny og unik legeplads i Vestbyen i Grindsted, som ventes at stå klar i foråret 2025. Billund Kommune

Som hjemsted for Børnenes Hovedstad arbejder Billund Kommune på at give alle børn i kommunen spændende og udfordrende lege- og læringsmuligheder.

Derfor har kommunen en legepladsstrategi, hvor der er fokus på at sikre færre, men bedre legepladser, som er unikke for netop deres placering, og samtidig fungerer som naturlige mødesteder for borgere i alle aldre.

Nu er turen kommet til Vestbyen i Grindsted, hvor der er bevilget 2.850.000 kr. til etableringen af en ny og unik legeplads. Derfor inviterer Billund Kommune alle interesserede borgere til borgermøde den 15. maj kl. 19.00 i MAGION.

Vi håber, at mange borgere vil deltage og give deres besyv med. Det eneste, der ligger fast for den kommende legeplads er nemlig, at legepladsens tema skal tage udgangspunkt i Grindsteds historie, og at den skal være placeret på et egnet offentligt grønt areal i Vestbyen,” siger Simon Nicolajsen Jørgensen, udvalgsformand for Teknik-, Plan og Kulturudvalget i Billund Kommune.

Opgaven med at etablere den nye legeplads kommer i udbud i løbet af sommeren, og legepladsen forventes at være klar til indvielse i foråret 2025

Eksisterende legepladser får nye funktioner

Den nye legeplads i Vestbyen erstatter de eksisterende legepladser på Norden, Knudsøvej, Lyngvej og Filsøvej i Grindsted, som i stedet omlægges til arealer, der dog stadigvæk kan have legende elementer eller være lokale samlingssteder.

Borgermødet foregår i MAGION den 15. maj kl. 19.00-21.00. Tilmelding er ikke nødvendig.

Deltagelse er gratis og inkluderer kaffe og kage

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye