Assens Kommune

Kongeparret besøger Assens som del af årets sommertogt

Del

Deres Majestæter Kongen og Dronningen gæster Assens, onsdag den 21. august 2024, som del af sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog. Kommunen fejrer i den periode også Assens bys 500 års jubilæum som købstad. 

Kongeskibet Dannebrog
Kongeskibet Dannebrog

Borgmester Søren Steen Andersen glæder sig til besøget:

”Vi ser i den grad frem til at få besøg af Kongeparret. Det bliver en fantastisk dag, hvor vi får mulighed for at vise nogle af de mange steder, projekter og udviklingstiltag, vi er stolte af. Det er en meget stor ære, at Kongeparret netop i år, hvor Assens by kan fejre sit 500 års jubilæum som købstad, lægger vejen forbi på parrets første sommertogt. Det bliver helt sikkert en festlig dag, hvor vores borgere og andre besøgende får mulighed for at være med på forskellig vis undervejs.”

Når Kongeskibet Dannebrog ankommer til Assens Havn, modtages Kongeparret af bl.a. borgmester Søren Steen Andersen og en festklædt by.

Sidste gang et sommertogt, med Kongeskibet Dannebrog gik til Assens, var i 2003, hvor H.M. Dronning Margrethe og Prins Henrik gæstede byen.

”Assens by og området omkring har gennemgået en stor udvikling siden. Det glæder jeg mig til, at vi skal vise Kongeparret noget af. Der er bl.a. en stor transformation af hele havneområdet i gang,” siger Søren Steen Andersen.

Planlægningen af besøget er gået i gang. Flere detaljer om besøget og programmet bliver offentliggjort senere, hvor der også vil være akkreditering af pressen.

Kontaktoplysninger
Borgmester Søren Steen Andersen, tlf. 2937 9065.
Kommunaldirektør Finn G. Johansen, tlf.  2360 6550.

Kontakter

Om Assens Kommune

I vores fællesskab er der hjerterum, albuerum og højt til loftet. Vi har plads både til dem, der bidrager til fællesskabet og til dem, der har brug for det. Hos os lever det gode nærdemokrati og aktive medborgerskab.

Følg pressemeddelelser fra Assens Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Assens Kommune

Robotter doserer medicinen og skaber mere tid til pleje- og omsorgsopgaver3.6.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ifølge nye tal fra Region Syddanmark ligger Assens Kommune højt på listen over syddanske kommuner med flest borgere på såkaldt dosispakket medicin. Og topper listen på Fyn. Det gavner både patientsikkerheden og frigiver tid til andre opgaver for medarbejderne på social- og sundhedsområdet. Årsagen skal findes i kommunens målrettede ansættelse af to farmakonomer og et godt samarbejde med de praktiserende læger.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye