Finans Danmark

Høring over bekendtgørelse om investorbeskyttelse om værdipapirhandel

Del

Finanstilsynet har sendt ændringer til bekendtgørelsen om investorbeskyttelse om værdipapirhandel i høring. Finans Danmark takker for muligheden for at afgive høringssvar til Finanstilsynets høring.

Finans Danmark hilser Finanstilsynets hensigt om at imødekomme ændringer fra tidligere høringer samt også muligheden for at lempe reglerne vedrørende salg af nedskrivningsegnede passiver til detailinvestorer velkommen. Dog finder Finans Danmark ikke, at lempelsen i det foreslåede udkast er tilstrækkelig. Med høringsversionen indføres der en overimplementering af reglerne i Danmark, som ikke eksisterer i resten af Norden. Finans Danmark foreslår derfor justeringer til Finanstilsynets forslag.

Læs høringssvar (finansdanmark.dk)

Finans Danmark

Finans Danmark er interesse- og arbejdsgiverorganisation for penge- og realkreditinstitutter, kapitalforvaltere, børsmæglere, investeringsfonde, samt datacentraler, it- og fintechvirksomheder i den finansielle sektor.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye