ISS Danmark

ISS og Bygningsstyrelsen starter op på milliardstor kontrakt

Del

Servicevirksomheden ISS og den statslige ejendomsadministrator bygherre Bygningsstyrelsen starter i dag op på den sidste etape af Statens Facility Management (Bølge 3), hvor ISS skal levere en bred vifte af serviceydelser til 60 statslige institutioner og 14.000 daglige brugere over de næste syv år.

Når medarbejdere fra Statens Serum Institut, Erhvervsstyrelsen og Miljøministeriet og 57 andre statslige institutioner i dag møder ind på arbejde, bliver det med Danmarks største servicekoncern ISS som ny leverandør af serviceydelser, herunder et helt nyt madunivers.

For dagen i dag markerer opstart af den 1,5 mia. kr. store kontrakt ISS vandt i efteråret 2023, hvor servicekoncernen skal levere kantine, renhold, intern service, indvendigt vedligehold, affaldshåndtering, sikkerhed og udendørsarealer i samarbejde med Bygningsstyrelsen.

ISS stiller den 1., den 2. og 3. maj med mere end 300 medarbejdere for at sikre en god opstart hos de forskellige statslige institutioner.

”Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang og levere stærke serviceoplevelser til de mange statslige institutioner og ansatte sammen med Bygningsstyrelsen. Dagen i dag er kulminationen på mange måneders hårdt arbejde for at sikre, at vi fra første dag kan levere professionelle og kvalitetsbevidste serviceydelser,” siger Frederik Nexøe-Larsen, segmentdirektør for Public Administration og ansvarlig for samarbejdet med Bygningsstyrelsen.

"Bygningsstyrelsen har allerede et godt samarbejde med ISS på Bølge 1 af Statens Facility Management, og vi er glade for nu at gå i luften med Bølge 3. Særligt ser vi frem til at bygge videre på det gode arbejde indenfor området med den grønne omstilling, som har et stort fokus i Bølge 3,” siger Mette Lisby, vicedirektør i Bygningsstyrelsen.

Med Bølge 3 af Statens Facility Management i drift leverer ISS samlet serviceydelser til knap 100 statslige institutioner og 34.000 daglige brugere. Både Bølge 1 og Bølge 3 er syv-årige aftaler til en samlet værdi på ca. 3,5 mia. kr.

”Vi har i fem år haft et stærkt partnerskab med Bygningsstyrelsen om Bølge 1 af Statens Facility Management, hvor vi har vist, at ISS har leveret en solid og effektiv serviceleverance med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed og grøn omstilling. De gode erfaringer bygger vi videre på i Bølge 3, hvor vi har skabt digitale og bæredygtige løsninger, der understøtter Bygningsstyrelsens ambitiøse mål indenfor den grønne omstilling i samfundet,” siger Frederik Nexøe-Larsen.

Der vil i alt være ca. 250 medarbejdere ISS-medarbejdere, der skal levere serviceydelserne til de mange brugere.

ISS vandt den første bølge tilbage i 2017 med opstart to år senere og i efteråret 2023 vandt ISS den tredje bølge om at levere serviceydelser til statslige institutioner gennem Bygningsstyrelsen. Dermed leverer ISS services til knap 100 statslige institutioner og 34.000 daglige brugere på tværs af landet.

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye