Fors A/S

Fristen for at vælge fjernvarmen til forlænges i fire områder af Roskilde Kommune

Del

Borgerne i de fire områder af Roskilde Kommune, hvor der i øjeblikket er mulighed for at vælge fjernvarmen til, får nu bedre tid til at træffe beslutningen. 

I Viby og Dåstrup, Gadstrup og Snoldelev, St. Valby og Ågerup samt Jyllinge Syd får man nu mere tid til at træffe beslutning om sin fremtidige opvarmningsform, når fristen for tilmelding forlænges fra 1. maj til 1. juli.

En forudsætning for, at Fors går videre med et fjernvarmeprojekt er en tilslutning på mindst 70 procent. Det sker for at sikre, at der er god og fornuftig økonomi i projektet.

”Fors drives efter hvile-i-sig-selv-princippet, som betyder, at vi ikke tjener penge – økonomien skal balancere. Vi har et ansvar for at sikre en sikker og stabil økonomi i de projekter, vi går videre med, så vores kunder kan føle sig trygge. Kravet om den relativt høje tilslutningsprocent er en del af den sikring,” fortæller programleder for fjernvarme i Fors Camilla Hay.

Hun uddyber:

”I de fire områder af Roskilde Kommune, hvor vi aktuelt har åbent for tilmelding til fjernvarme, forlænger vi fristen til 1. juli 2024. Vi ser et stærkt lokalt engagement fra varmegrupper, der yder et stort stykke arbejde lokalt i områderne. Den indsats vil vi gerne have mulighed for at se effekten af, inden vi tager en beslutning om fjernvarmens fremtid i de pågældende områder.”

Tilslutningsprocenten for de fire områder kan fortsat følges på Fors.dk/fjernvarme. Der er information på vej til alle, der har fået tilbud om fjernvarme i de fire områder.

Kontakter

Mette Ryberg HerskindPresse- og kommunikationschefPresse & Kommunikation

Tlf:51841446mrh@fors.dk

Om Fors A/S

Hos Fors A/S arbejder vi hver dag for at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Vi leverer vand og fjernvarme samt renser spildevand i vores tre ejerkommuner: Roskilde, Holbæk og Lejre. Derudover indsamler vi affald og driver genbrugspladser i Holbæk Kommune. Vi bestræber os på at inddrage, hjælpe og informere vores kunder, så vi sammen kan løfte opgaven om en grønnere fremtid, hvor naturen er i balance.

Vi er ISO-certificerede, hvilket sikrer sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger. Læs mere om vores ISO-certificering her.

Følg pressemeddelelser fra Fors A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fors A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye