TV 2 Danmark

Danmarks nye kongepar trækker i kondiskoene på TV 2

Del

TV 2 løber med i mere end 10 timer, når rekordmange danskere 2. pinsedag deltager i Royal Run, hvor du kan opleve det nye kongepar i kondisko og kronprins Christian løbe uden sine forældre i Brønderslev.

Danskernes interesse for at møde det nye kongepar i kondisko er kolossal. Allerede kort efter tronskiftet kunne Royal Run melde alt udsolgt med 95.000 danskere til start, når der 20. maj bliver løbet i Fredericia, Brønderslev, Aarhus, Kalundborg og København/Frederiksberg.

Der har været kongelig deltagelse hvert år i Royal Run, men i år er første gang med deltagelse af Danmarks nye kongepar. Kong Frederik skyder løbet i gang i Fredericia og løber desuden med danskerne i Aarhus og København, mens dronning Mary løber i Kalundborg, og kronprins Christian som noget helt nyt løber alene i Brønderslev.

Det er sjette gang, at Royal Run bliver afholdt på tværs af landet, og hvis du ikke har mulighed for at gå, løbe eller møde op som tilskuer, så kan du opleve det hele på TV 2 og TV 2 Play, som sender direkte fra motionseventet fra klokken 10.10-20.40 mandag 20. maj.

Værterne Natasja Crone og Morten Ankerdal styrer begivenhederne fra København, mens Petra Nagel, Louise Wolff, Ida Wohlert, Adam Duvå Hall, Stine Bjerre Mortensen og Karen-Helene Hjorth med flere er med ved startlinjer og målstreger rundt om i landet, når danskere i alle aldre og størrelser og uanset kondital møder kongeparret i Danmarks største løbefællesskab.

- Det er dejligt, at Royal Run fortsat er så populært og år efter år sætter rekord for antal deltagere. Der er altid en særlig stemning og fællesskabsfølelse omkring begivenheden, og i år bliver historisk, når det nye kongepar løber med. Det bliver endnu en berigende dag, hvor vi i tv-mæssig forstand igen er klar til en maraton med forrygende selskab i studiet og inspirerende historier ude fra ruterne i landet, siger Natasja Crone.

Royal Run bliver arrangeret af idrætsvisionen Bevæg dig for livet – et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik. TV 2 og TV 2 Regionerne er mediepartner på Royal Run, og Trygfonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Royal Run 2024 bliver vist på TV 2 og TV 2 Play 2. pinsedag. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/TV 2)
Royal Run 2024 bliver vist på TV 2 og TV 2 Play 2. pinsedag. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/TV 2)
Download

Links

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Danmark sender Herrelandsholdet til EM - liveshow på TV 2 fra Tivoli27.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tusindvis af rød-hvide fodboldfans, EM-sang og præsentation af Herrelandsholdet på Plænen i Tivoli. Det er indholdet i et liveshow med titlen 'Danmark sender Herrelandsholdet til EM', hvor DBU, TV 2 og Tivoli sammen med de danske fans sender trænere og spillere fra Herrelandsholdet godt afsted til EM-slutrunden i Tyskland. Musikken leveres af Pil, og Malte Ebert optræder med sin nye EM-sang. Det finder sted 10. juni med optakt på TV 2 fra klokken 17 og liveshow fra Tivoli fra klokken 20, hvor værterne Camilla Martin og Melvin Kakooza interviewer landsholdsspillere og styrer showet, der også byder på overraskelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye