Fellowmind

Er IT-modernisering blevet en byrde? Det bør det ikke være

Del

Danske Solutions Partner for Microsoft Cloud, Fellowmind, kommer med et bud på, hvorfor modernisering af IT og applikationer ikke skal være en byrde, men en styrke.

To personer sidder og diskuterer IT-modernisering
Modernisering af applikationer er en styrke frem for en byrde

Modernisering af applikationer: En uundgåelig udvikling

Den danske Microsoft Partner Fellowmind mener, at for at din virksomhed kan bevare sin relevans og konkurrenceevne, er det nødvendigt løbende at modernisere systemer, applikationer og IT-infrastruktur. Mange sidder i ældre, ofte forældede systemer, der kan transformeres til mere moderne og agile løsninger.

Glenn Müller, Head of Marketing hos Fellowmind udtaler:

“Vi hjælper virksomheder med at navigere i de forskellige moderniseringsstrategier, så de bedst muligt kan udnytte ny teknologi til at skalere forretningen.”

Kort sagt er det enklere end nogensinde at modernisere sine applikationer.

Du kan arbejde ud fra det man kalder Cloud-native tilgange, hvor man udvikler og designer applikationer direkte til et cloud-miljø. Det er en løsning, der passer godt til virksomheder med agilitet og innovation i fokus, da cloud-miljøet både er omstillingsparat og skalerbart.

Alternativt findes der også hybride løsninger, der kombinerer lokale systemer med cloud-løsninger. Det kan eksempelvis anvendes, når du ønsker at have forretningskritiske processer tæt på kroppen.

Fordele ved cloud-baserede løsninger

Uanset om der er behov for en cloud-native løsning, eller en mere hybrid model, kommer du ikke uden om brugen af et cloud-miljø - det er simpelthen kommet for at blive.

Fellowminds dybdegående erfaring med implementering og integrering af cloud-løsninger, hos alt fra små virksomheder til globale mastodonter, viser, at overgangen til at arbejde helt eller delvist i skyen skaber bedre forudsætninger for at håndtere de daglige udfordringer, vores kunder møder. Cloud-teknologien tilbyder samtidig også en glidende integrering mellem forskellige værktøjer, hvilket gør det muligt at arbejde effektivt på tværs af platforme.

Uanset hvilken løsning der passer bedst til en given virksomhed, er det kritisk at tænke strategisk over udrulningen af de nye opdateringer.

I Fellowmind arbejdes der således meget med Green / Blue Deployment- og Canary Release-koncepterne.

Green / Blue Deployment betyder, at du opretholder to separate produktionsmiljøer, så alle brugere let og gnidningsfrit kan rykkes fra en udgivelse til den næste - fuldstændigt uden nedetid.

Canary Release tillader gradvis udrulning til få brugere ad gangen, hvilket giver dig mulighed for at overvåge evt. udfordringer og systemfejl, uden at det påvirker hele produktionen.

Fellowminds metoder til valg af udrulning beskrives yderligere her.

Arbejder dine udviklere med cloud-teknologi?

Det er selvfølgelig også vigtigt, at de interne - eller eksterne, for den sags skyld - udviklere, der sidder med jeres infrastruktur er bekendt med mulighederne for de forskellige cloud-løsninger. Men det er ikke en nødvendighed, at de er eksperter på området.

Det er gældende for flere af de virksomheder, som Fellowmind har arbejdet med, at egne udviklere har været meget involveret i processen omkring modernisering af applikationer, og deres faglige kompetencer kommer bestemt også til sin ret, når vi skal finde en fælles løsning.

Om der er tale om udfordringer med kritisk legacy kode, valg af teknologistack eller begrænsning af hardware, så findes der en løsning, der passer til alles behov.

Fellowmind har noteret en række eksempler på samarbejder med eksisterende udvikler-teams, som kan give mere indblik i, hvordan der kan arbejdes målrettet og løsningsorienteret.

Til dig, der ikke arbejder med cloud-løsninger:

Virksomheder, der fastholder gamle, forældede applikationer risikerer at blive efterladt i det fortsatte teknologiske kapløb, vi befinder os midt i.

Jeres konkurrenter arbejder med høj sandsynlighed allerede med cloud-baseret applikationer, enten som deres komplette teknologistack eller delvist. Det giver dem mulighed for at arbejde fokuseret og agilt, med færrest mulige udfordringer og blokader systemer imellem.Hvis du er klar til at arbejde målrettet mod modernisering af jeres applikationer, så gør som bl.a. DSB og Niras, og kontakt Fellowmind i dag.

Kontakter

Billeder

To personer sidder og diskuterer IT-modernisering
Modernisering af applikationer er en styrke frem for en byrde
Download

Links

Hvad vi laver hos Fellowmind

Vi hjælper vores kunder med at accelerere deres digitale transformation ved at bruge Microsoft cloud-løsninger, tilskynde til agil udvikling, implementere integrerede platforme og hjælpe slutbrugere med at lære at anvende teknologien. Med andre ord, at få folk til at glædes ved at arbejde med teknologi, og at få teknologien til at arbejde for dem.

Følg pressemeddelelser fra Fellowmind

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fellowmind

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye