Viborg Kommune

Viborg Kommune henter ny chef i Thisted

Del

Susanne Tjørnelund Meisner medbringer ledelseserfaring på højt niveau, når hun den 1. juni indtager rollen som ny chef for Stabs- og Byrådssekretariatet i Viborg Kommune

Susanne Tjørnelund Meisner bliver chef for Stabs- og Byrådssekretariatet i Viborg Kommune. Foto: Bertel Bolt.
Susanne Tjørnelund Meisner bliver chef for Stabs- og Byrådssekretariatet i Viborg Kommune. Foto: Bertel Bolt.

Der er masser af erfaring med i bagagen, når Susanne Tjørnelund Meisner den 1. juni tager turen til Viborg, hvor hun bliver chef for Stabs- og Byrådssekretariatet i Viborg Kommune.

Susanne Tjørnelund Meisner er pt. ansat i Thisted Kommune, hvor hun siden 2016 har været sekretariatschef med ansvar for sekretariatet, HR, arbejdsmiljø, jura, kommunikation, udviklingskonsulenter samt rådhusets kantine.

Susanne Tjørnelund Meisner kommer således til Viborg Kommune med masser af viden om kommunal administration, hvilket er en stor fordel i hendes  nøglerolle i arbejdet med at sikre god betjening af både politikere og direktørområder i Viborg Kommune.

Stærkt felt

Og kommunaldirektør i Viborg Kommune, Lasse Jacobsen, er ikke i tvivl om, at det er en opgave Susanne Tjørnelund Meisner kan løfte.

- Gennem hele sin karriere har Susanne gjort en markant positiv forskel de steder, hvor hun har været ansat. Hun er en meget dygtig leder, som vil være til stor gavn for Viborg Kommune. Hun blev valgt i et meget stærkt felt af kandidater, og jeg er ikke i tvivl om, at både byrådet, medarbejderne i Stabs- og Byrådssekretariatet og organisationen bredt vil få stor værdi af ansættelsen af Susanne, siger Lasse Jacobsen.

En spændende organisation

Og Susanne Tjørnelund Meisner ser da også frem til samarbejdet med ansatte og politikere i Viborg Kommune.

- Viborg Kommune er en spændende organisation med en helt særlig styringsfilosofi med fokus på ledelse og sammenhæng i hele kommunen. Det glæder jeg mig meget til at være en del af og bidrage til, siger den kommende chef for Stabs- og Byrådssekretariatet i Viborg Kommune.

Susanne Tjørnelund Meisner er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og før hun blev ansat i Thisted Kommune i 2016, har hun blandt andet været ansat 17 år på Aalborg Universitet, arbejdet som forvaltningskonsulent i Dansk almennyttige Boligselskab af 1942.

Nøgleord

Kontakter

Susanne Tjørnelund MeisnerKommende chef for Stabs- og Byrådssekretariatet i Viborg Kommune

Tlf:31 21 23 14

Om Viborg Kommune

Viborg Kommune er med sine knap 100.000 indbyggere Danmarks tiende største kommune og med sine 1.474 km² den næststørste kommune målt på areal.

Følg pressemeddelelser fra Viborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye