Den multiplatinsælgende rapper, Russ, spiller i Den Grå Hal fredag 15. november 2024

Del

RUSS: IT WAS YOU ALL ALONG EUROPE TOUR
FREDAG 15. NOVEMBER 2024
DEN GRÅ HAL

Den multiplatinsælgende rapper, sanger/sangskriver, producer og bestsellerforfatter, Russ, skaber sin egen vej og følger den i sit eget tempo. I løbet af mere end 10 år har Russ opbygget et omfattende bagkatalog af musik, der samlet set har mere end 22 milliarder streams til dato. Som en af de største independent rappere i nyere tid, har han bevist at det ikke er nødvendigt at have et stort pladeselskab i ryggen for at få succes.

Russ var med på Forbes' "30 under 30" liste i 2019, han har udsolgt arenaer på tværs af USA og rundt om i verden og er blevet en af de mest populære rappere i verden. Hans metode er simpel: ’’Elsk og tro på dig selv helt og holdent og arbejd hårdt, uanset hvad’’. I sin bestseller selvhjælpsbog, "It's All In Your Head", inspirerer Russ læserne til at følge deres eget tempo og overvinde deres største forhindring: dem selv.

Sidste sommer udgav Russ sit dybt introspektive album SANTIAGO, som debuterede som nr. 12 på Billboard 200-hitlisten og udforsker Russ' rejse mod selvaccept, at finde sin egen værdi, selvkærlighed og at give slip på behovet for at søge validering fra andre. Han delte sin dybtgående verden fra SANTIAGO med sine fans ved at holde pop-ups over hele USA gennem en selvfinansieret, og selvudført, marketingstrategi. Russ udgav også en kortfilm inspireret af albummet med samme titel som havde premiere over en 2-nætters specialbegivenhed i 88 biografer på tværs af USA og Storbritannien.

Russ' kunstneriske evner kender ingen grænser, og går fra hans sædvanlige rap/hip-hop-stil til akustisk med singlen "Drives", og endda sammen med et orkester på et remix af denne, samt sangene "Psycho Pt. 2," og "3:15 (Breathe)" optaget live med Strings From Paris.

Oplev den ekstraordinære artist fredag 15. november i Den Grå Hal.

Billetpriser: 320 kr. + gebyr

Billetsalget starter 3. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være Live Nation presale 2. maj kl. 10:00 for LN nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye