TAG MED GHØSTKID PÅ EN MUSIKALSK REJSE IND I MØRKET, NÅR DE SPILLER I PUMPEHUSET 9. OKTOBER 2024!

Del

GHØSTKID: HOLLYWOOD SUICIDE TOUR 2024
PUMPEHUSET
9. OKTOBER 2024

Dyk ned i et dybt og fascinerende lydunivers, når GHØSTKID fusionerer mørke og aggression med fængende melodier på deres kommende tour. Det tysk-baserede band, ledet af Sebastian "Sushi" Biesler, tidligere medlem af Eskimo Callboy, er klar til at indtage scenen og ryste publikum sammen med deres unikke lyd.

Det hele begyndte i 2019, da Sushi samlede en guitar op og begyndte at skrive sange. På det tidspunkt var Sushi inspireret af Marilyn Manson, Fever 333 og Bring Me the Horizon, som alle inspirerede ham til at smelte forskellige soniske nuancer sammen med genrer som pop, metal, industrial og en snert af trap. “I just followed my heart”, siger Sushi. Og det var grundlaget for GHØSTKID og den kommende rockform.

Med en blanding af industrielle riffs, melodiske hooks og en helt ny rock-lyd har GHØSTKID skabt et lydunivers, der river dig dybt med ind i musikken. Med et stærkt hold af musikere fra forskellige baggrunde, men alle med en fælles lidenskab for musikken, er GHØSTKID ikke blot et band, men et musikalsk fællesskab. Med Steve Joakim på trommer, Jan Marco Heinz, Chris Kisseler og Stanislaw Czywil på henholdsvis guitar og bas, er GHØSTKID klar til at præsentere deres debutalbum. I samarbejde med producere som Christoph Wieczorek og Sky van Hoff og samarbejder med prominente navne som Marcus Bischoff og Mille Petrozza udforsker og udfordrer GHØSTKID grænserne inden for rockmusikken.


Oplev GHØSTKID når de kommer til Pumpehuset 9. oktober 2024!

 

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget starter mandag 29. april kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 202420.5.2024 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye