Danske Spil A/S

Tjek dine kuponer: Lotto gør syv danskere til millionærer

Del

Lørdag bød på masser af solskin, men også spredte millionbyger over det meste af landet: Hele syv danskere vandt således mindst 1.000.000 kroner i Lotto. Se her, hvor de store gevinster landede.

Har du spillet Lotto i Dagli’Brugsen, Meny, Bilka eller OK Plus i løbet af den seneste uges tid? Så pas lige ekstra godt på kuponen: Den kan vise sig at være en hel del penge værd.

Ved lørdagens trækning i Lotto var der ingen, der ramte de syv rigtige og førstepræmien, men der var stadig syv danskere, der alligevel ramte plet: De vandt alle 1.000.000 kroner takket være de to ekstratrækninger Millionærchancen og Super Millionærchancen.

Tre af de syv vindere har spillet med via PLUS abonnement, så de får inden længe pengene direkte ind på kontoen, men fire af de nye millionærer har købt deres kuponer i butikker og kiosker, så de skal lige huske selv at tjekke kuponen. 

Den første vinder af Super Millionærchancen har spillet 10 rækker med Joker hos Dagli’Brugsen i Græse Bakkeby ved Frederikssund på Sjælland. Kunden har desuden vundet 70 kr. for 4 rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.070 kroner.

Den næste millionær har spillet 10 rækker uden Joker i Meny i Rønde på Djursland. Her var der ingen yderligere gevinst, så kunden modtager 1.000.000 kroner.

Den tredje millionær har spillet 10 rækker med Joker på en kupon, der er købt i Bilka i Odense. Heller ikke her var der yderligere gevinst, så kunden modtager 1.000.000 kroner..

Den fjerde millionær har spillet 15 rækker med Joker hos OK Plus i Middelfart. Ingen yderligere gevinst, så den samlede gevinst er 1.000.000 kroner.

Den femte og sidste vinder af Super Millionærchancen har spillet med via sit PLUS abonnement. Vedkommende kommer fra det sydlige Jylland og kan glæde sig over, at der udover millionen også var fire rækker med fire rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.280 kroner.

Millionærchancens vindere
Begge vinderne af den ugentlige Millionærchancen havde spillet med via PLUS abonnement:

Den første million blev vundet af en af Danske Spils kunder fra Midtjylland. Udover millionen var der også en række med fire rigtige, så den samlede præmie lyder på 1.000.070 kroner.

Den anden million blev vundet af en kunde fra den nordvestlige ende af Sjælland. Denne kunde var endnu heldigere, end den første, da der var TO rækker med fire rigtige, så den samlede gevinst blev på 1.000.140 kroner.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Syv nye millonærer på en uge er ikke så dårligt, men i næste uge er der endnu mere at spille om i Lotto: Da ingen ramte førstepræmiepuljen i weekenden er der næste gang hele 14 millioner kroner i puljen til de syv rigtige.

Om Super Millionærchancen

Super Millionærchancen garanterer fem millionærer hver eneste måned året rundt. Det er en fast ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned, hvor vi trækker lod om 5 x 1 mio. kr. blandt alle månedens spillede rækker.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Lotto, vindertal, 27. april

2, 3, 4, 7, 13, 14, 24

Lotto, tillægstal, 27. april

20

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye