Sealing System A/S

Sealing System lancerer: XIO – Intelligent Farming. Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein.

Del

XIO – Intelligent Farming, specialiserer sig i logistiksystemer samt data tracking, til produktion af insektprotein. XIO – Intelligent Farming er et nyt forretningsområde i Sealing System A/S, der er en af de førende leverandører af automatiserede end-of-line pakkelinjer i Skandinavien.

Håndtering af soldaterfluelarver
Håndtering af soldaterfluelarver

”Hos Sealing System A/S tror vi, at praktisk innovation er drivkraften for ægte forandring. Med etableringen af XIO - Intelligent Farming sætter vi nye standarder i branchen og understreger vigtigheden af intralogistik inden for produktion af insektprotein.” Ole Jensen CEO, Sealing System A/S

XIO’s løsninger omfatter individuelle logistikløsninger, som installeres direkte ved landmanden, pilotanlæg til industrielle insektfabrikker, hvor innovativ teknologi og automatisering muliggør produktion af insektprotein i store mængder.

Intralogistiske processer er en yderst vigtig del af insektproduktion, og XIO – Intelligent Farming anvender avanceret teknologi og data tracking til at optimere opdrætsprocessen. Ved implementering af data tracking, kan effektiviteten optimeres og muliggør håndtering af mange tons larver dagligt. Black Soldier Fly og larver (BSF & BSFL), anvendes ofte i insektproduktion, da de er meget hurtigtvoksende - i størrelsesforholdet fra 1 kg æg til 4000 kg larver på kun 12 dage. Derfor er en automatiseret logistikløsning essentiel.

XIO – Intelligent Farming leverer en række produkter og løsninger, der dækker forskellige aspekter for produktionen af Black Soldier Fly Larver og insektprotein - herunder fuldautomatisk logistiksystem, omfattende data tracking, transfervogne og shuttler, samt robotsystemer og robotværktøj.

ENORM Biofactory er Nordeuropas første store kommercielle insektfabrik, med en forventet produktionskapacitet på over 10.000 tons insektmel årligt. Sealing System og XIO – Intelligent Farming har været med i udviklingen af pilotfabrikken og har ligeledes leveret den endelige logistikløsning.

ENORM Biofactory opdrætter Black Soldier Fly Larver i deres produktion. 25 kg æg kan i løbet af bare 12 dage omdannes til utrolige 100 tons larver. Processen kræver lavt energi-, plads- og vandforbrug per gram protein, hvilket gør produktionen fordelagtig på flere fronter.

Kontakter

Billeder

Om Sealing Systems A/S

Sealing System er en af Skandinaviens førende leverandører af komplette pakke- og palleteringsanlæg. Vi beskæftiger ca. 180 dygtige og engagerede medarbejdere, som har stor viden og erfaring inden for system- og maskinløsninger.

Det betyder meget for os, at vores kunder har tillid til os, og til vores evner til at udvikle den helt rigtige løsning til deres produktionslinjer. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere, fordi kunderne har det største kendskab til deres produkter og produktion, og vi har ekspertisen i alt fra pakkemaskiner til store komplekse komplette pakke- og palleteringsløsninger, men - sammen skaber vi de bedste løsninger.

Vi bidrager til vores kunders udvikling og vækst gennem:

  • Return on investment
  • Innovative fremtidssikrede løsninger
  • Produktionsoptimering
  • Optimering af arbejdsprocesser
  • Automatisering

Vores løsninger skal være en god forretning for vores kunder og skabe merværdi. Eksempelvis gennem effektiviseringer, der skaber konkurrencemæssige fordele.

Følg pressemeddelelser fra Sealing System A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sealing System A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye