Norlys

Norlys sænker prisen på offentlige ladestandere

Del

Det bliver godt halvanden krone billigere at lade på Norlys’ normale ladestandere, mens prisen for lynladning sænkes med knap 50 øre per kWh.

Nu bliver det endnu billigere at lade elbilen på farten med Norlys’ ladestandere.

For energi- og telekoncernen sænker nu prisen med godt 1,5 kroner per kWh ved ladning på 22 kW-ladestandere – eller destinationsladere, som de også omtales. Det gælder blandt andet de tusindvis af ladepunkter, som Norlys opstiller i forbindelse med vundne kommunale udbud.

- Vi vil gerne have endnu flere til at lade hos Norlys, og prisen spiller helt naturligt en stor rolle for, hvor du som elbilejer vælger at sætte bilen til opladning. Derfor sænker vi nu prisen, hvilket også gør det endnu mere attraktivt for danskerne at skifte fossilbilen ud med en elbil, siger Ellen Trolle, direktør i Norlys’ ladestanderforretning.

Mens prisen for ladning på de almindelige ladestandere sænkes 2,49 kr/kWh, så sænkes prisen på lynladning til 3,49 kroner per kWh.

Et marked i forandring

Med de nye prisjusteringer varierer prisen på en Norlys-opladning nu alt efter hvilken slags ladestander, elbilejerne vælger.

Det er helt naturligt, at der nu er en prisforskel på en almindelig ladestander og en lynlader.

- Når du lynlader, vil du gerne kunne komme hurtigt videre, og den bekvemmelighed koster lidt mere, end hvis du har bedre tid. Derudover er der mange danskere, der ikke mulighed for at få opsat deres egen lader, men som måske har en almindelig 22 kWh ladestander i nabolaget, og vi vil også gerne gøre elbilen til en økonomisk attraktiv transportform for dem, siger Ellen Trolle.

Nye priser for ladning på Norlys’ ladestandere*

Normale ladestandere

2,49 kr/kWh (før 3,95 kr/kWh)

Lynladestandere (+100 kW)

3,49 kr/kWh (før 3,95 kr/kWh)

*Prisændringerne gælder kun på de offentlige ladestandere, som Norlys selv driver. På de ladestandere, som Norlys opstiller hos erhvervskunder har Norlys ingen indflydelse på prissætningen.

Kontakter

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi er ejet af flere end 800.000 andelshavere og leverer energi, ladestandere, tv, internet, og mobiltelefoni til danskerne.

Vi ejer landets største elnet, landets største fibernet og via vores ejerskab af Telia Danmark halvdelen af landets største mobilnet. Derudover ejer vi aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading og den grønne, cirkulære industripark Greenlab, samt halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

Vores 4.600 medarbejdere i Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København kæmper for et grønt og digitalt Danmark. 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye