Regionsrådet besøger Regionshospitalet Horsens

Del

Regionsrådet for Region Midtjylland holder mandag den 6. maj temadag på Regionshospitalet Horsens. Pressen er velkommen til at deltage i hele eller dele af programmet mod forudgående tilmelding.

Regionsrådet mødes til temadag på Regionshospitalet Horsens den 6. maj - pressen er velkommen mod forudgående tilmelding.
Regionsrådet mødes til temadag på Regionshospitalet Horsens den 6. maj - pressen er velkommen mod forudgående tilmelding. Region Midtjylland

Mandag den 6. maj 09.00 – 15.30 mødes regionsrådets medlemmer til temadag på Regionshospitalet Horsens. Pressen er velkommen til at deltage i hele eller dele af besøget mod forudgående tilmelding.

Første del af temadagen består i en status på arbejdet i to særlige udvalg, nemlig det særlige udvalg vedrørende lighed i sundhed og det særlige udvalg vedrørende personale.

Regionsrådet får herefter en kort status på Lægevagtens Natberedskab, som trådte i kraft 1. marts 2024.

Herefter er der to oplæg vedrørende kroniske sygdomme og livsstil, konkret om løsningen SAMBLIK og Livsstilscenter Brædstrup.

Efter frokost bliver der sat fokus på, hvordan der arbejdes med transformation af sundhedsvæsnet i koncernledelsen i Region Midtjylland og klinisk og organisatorisk transformation lokalt på Regionshospitalet Horsens.

Dagen slutter med indvielse af Regionshospitalet Horsens nye analysehal og nye lokaler til Blodprøver og Biokemi. 

Dagsorden vedhæftet.

Find vej og parkering

Temadagen afholdes på Regionshospitalet Horsens, Den Blå Sal, Indgang K, Sundvej 30, 8700 Horsens.

Tilmelding skal ske senest den 2. maj kl. 12.00 til Sofie Frank Nielsen, sofie.frank.nielsen@stab.rm.dk/2924 0087.

Kontakter

Kontaktoplysninger på medlemmer af regionsrådet

Regionsrådets 41 medlemmer er valgt for 1. januar 2022 til 31. december 2025. Alle har egen side med oplysninger om politikeren.

https://link.rm.dk/Regionsrådetsmedlemmer

Vedhæftede filer

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye