Apollo Rejser

Apollo Sports indgår samarbejde med Surfakademin

Del

Sammen lancerer Apollo Sports og Surfakademin en række førsteklasses surf- og yoga retreats til tre legendariske surfdestinationer.

Apollo Sports fortsætter med at udvide porteføljen af premium træningsture på tværs af en bred vifte af kategorier og discipliner. Og nu indgår sportsrejse-eksperten i et kvalitetscertificeret samarbejde med det anerkendte svenske Surfakademin. Sammen vil de nye partnere skabe unikke surf- og yoga retreats rundt om i verden.

Surfakademin og Apollo Sports udgør det perfekte match for de rejsende, som vil drage fordel af samspillet mellem Surfakademins passion og erfaring og Apollo Sports unikke viden om pakkerejser med aktivitet samt træning som omdrejningspunkt. For kunden er resultatet en komplet og enkel rejseoplevelse, hvor der er taget hånd om al logistik.

”Samarbejdet med Surfakademin kombinerer passionen for surfing og mindfulness med bekvemmeligheden ved at kunne bestille alt i én pakke. Vores mål er at gøre det så nemt, gennemsigtigt og sikkert som muligt at begive sig ud på et uforglemmeligt eventyr,” siger Daniel Giray, sportsdirektør hos Apollo.

Biarritz, Californien og Costa Rica
Det nye samarbejde med Surfakademin giver også Apollo Sports en ny tilføjelse i listen over rejsedestinationer: Biarritz. Og de første ture går allerede denne sommer til destinationen, som bl.a. er kendt som Europas surferparadis.

Surfakademin har arrangeret ture dertil siden 2006, og i år har de lagt en ny residens ind i programmet: Chateau Basque – et mytisk og historisk slot fra det 17. århundrede med Pyrenæerne mod øst og Atlanterhavet mod vest. Med på rejsen er områdets mest erfarne surfinstruktører samt yoga- og meditationslærere.

”Surfakademins vision er at inspirere til den skønne følelse for krop, sjæl og sind, der omgiver surfing og mindfulness, mens man opholder sig på smukke steder rundt omkring i verden. Med Apollo Sports på holdet når vi nu endnu bredere ud til folk i hele Norden, og det er utrolig fedt og spændende,” fortæller Peter Sahlberg fra Surfakademin.

Til efteråret lanceres endnu en rejse i samarbejdet mellen Surfakademin og Apollo Sports. Denne gang går turen til det klassiske surfersamfund Encinitas i det sydlige Californien. Her indkvarteres gæsterne i et strandhus og surfer på legendariske strande som San Onofre og Cardiff med Surfakademins grundlæggere samt anerkendte trænere Jens Holmer og Peter Sahlberg, som har specialiseret sig i longboardsurfing.

Herefter går vinterens surftur til bølgemekkaet Santa Teresa i Costa Rica, som er kendt for sine førsteklasses surfingforhold, maleriske strande og en afslappende atmosfære, som hvert år tiltrækker surfere fra hele verden. Santa Teresa har været Surfakademins vinterhjem de seneste 20 år, og her bor gæsterne i en skøn lodge i junglen med Santa Teresas magiske strand lige uden for døren. Instruktørteamet i Costa Rica ledes af den lokale og erfarne surfinstruktør Lorena Davenport.


Praktisk information
Rejser til Biarritz:
Afgange mellem 28. juni – 2. august. 7 nætter.
Priser fra: 15.190 DKK/person
Læs mere her: https://www.apollorejser.dk/frankrig/saint-jean-de-luz/hoteller/surf-og-yoga-retreat-med-surfakademin--saint-jean-de-luz-frankrig

Rejser til Californien:
Afgange: 19. - 26. oktober og 26. oktober - 2. november 2024
Priser fra: 13.998 DKK/person
Læs mere her: https://www.apollorejser.dk/usa/californien/hoteller/surfretreat-med-surfakademin---californien-usa

Rejser til Costa Rica:
Afgange mellem 21. december – 1. marts 2025 (9 dage)
Priser fra: 20.451 DKK/person
Læs mere her: https://www.apollorejser.dk/costa-rica/hoteller/surf-og-yoga-retreat-med-surfakademin---santa-teresa-costa-rica

*Priserne pr person inkluderer fly, ophold i delt dobbeltværelse samt surfpakke.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

DERTOUR Foundation fylder 10 år21.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Organisationen markerer et årti med global indvirkning og indflydelsesrige samarbejder. DERTOUR Foundation, en non-profit organisation grundlagt af DERTOUR Group, som Apollo er en stolt del af, markerer i år et årti med globale initiativer. For at markere jubilæet og den milepæl, det er, lancerer DERTOUR Foundation initiativet "10 år - 10 ansigter", som skal fremhæve de gode historier og samarbejder fra flere af de projekter, organisationen støtter. ”Denne milepæl er en påmindelse om det hårde arbejde og engagementet fra alle involverede samt om den indflydelse, disse projekter har haft på andres liv. Ved at fejre fondens 10-års jubilæum fejrer vi et årti med positive forandringer, frugtbare samarbejder og hylder muligheden for at gøre en reel forskel i samfund rundt om i verden. Vi ser frem til at dele disse historier og inspirere andre til at få indflydelse,” siger Laura Steden, direktør for virksomhedsansvar og bæredygtighed hos DERTOUR Group. Et årti med aftryk DERTOUR Foundation a

DERTOUR Group til ITB Berlin: Positive udsigter for 20246.3.2024 13:31:00 CET | Pressemeddelelse

Europas næststørste rejseselskab, DERTOUR Group, som Apollo Rejser er en stolt del af, forfølger vækststrategi mod internationalisering og flere individuelle rejsemuligheder. DERTOUR Group, som består af 130 forskellige virksomheder fordelt på 16 forskellige markeder, gav tidligere i dag et indblik i koncernens dynamiske vækstrejse og dens positive udsigter for 2024 under en pressekonference på rejsemessen ITB i Berlin. ”2023 var et fantastisk rejseår, og tendensen fortsætter klart langt ind i 2024. Vi har oplevet en markant efterspørgsel efter pakkerejser på tværs af markeder, og en europæisk tendens til rejser af højere kvalitet,” fortalte Leif Vase Larsen, administrerende direktør i International DERTOUR Group. I 2023 øgede koncernen sin samlede omsætning med 23 pct. sammenlignet med året før og havde samtidigt en stigning på 10 pct. i antallet af gæster. Og 2024 ser fuldt ud til at kunne måle sig med det forgange år. En stigning i antallet af tidlige rejsereservationer og en klar f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye