Region Sjælland

Gratis PsykInfo-arrangement: Hvad kan hjælpe, når psykose rammer?

Del

Psykose kan opleves på mange forskellige måder, og det er dermed også forskelligt, hvad der hjælper den enkelte til at få det bedre. PsykInfo Region Sjælland afholder onsdag den 15. maj et arrangement på Vordingborg Bibliotek, hvor publikum kan opleve både et fagligt og et personligt oplæg om, hvad der kan hjælpe, når psykose rammer.

Når et menneske rammes af psykose, ændres opfattelsen af virkeligheden. Forestillinger og sanseoplevelser kan forvrænges. Det kan komme til udtryk blandt andet ved, at man ser ting eller hører stemmer og lyde, som andre ikke kan se eller høre. Dog er det vigtigt at fastslå, at psykose kan opleves på mange forskellige måder og have vidt forskellige årsager. Derfor fokuserer PsykInfo-arrangementet denne aften især på, hvad der giver mening for den enkelte i processen med at komme sig.

En specialsygeplejerske fra Psykiatrien vil dele sin faglige viden om, hvad man selv kan gøre i hverdagen, når man oplever symptomer på psykose. Nogle har gavn af at lytte til sine egne stemmer, mens andre har glæde af akupunktur eller at opholde sig i naturen. Til inspiration vil en EN AF OS-ambassadør dele sine personlige erfaringer med, hvad der har hjulpet hende til at få det bedre.

PRIS OG TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside: www.psykiatrienregsj.dk/psykinfoarrangementer

TID OG STED:
Dato: Onsdag den 15. maj 2024
Tid: Kl. 19.00-21.30
Sted: Vordingborg Bibliotek, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Region Sjælland: Økonomiaftale udvikler sundhedsvæsnet og sætter spot på ulighed1.6.2024 10:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Med aftalen om regionernes økonomi for 2025 gives et samlet løft på næsten 2 mia. kr. ekstra til driften samt 600 mio. kr. til allerede i år at tøjle stigende udgifter. Regionsrådsformand Heino Knudsen glæder sig over en god aftale med regeringen og er særligt tilfreds med, at det er lykkes at få en pulje på 100 mio. kr. med i aftalen til at bekæmpe ulighed i sundhed i Region Sjælland og Region Nordjylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye