HusCompagniet A/S

HusCompagniet og ALFA Development indleder samarbejde om opførelse af attraktivt boligprojekt i Nordsjælland

Del

HusCompagniet skal opføre 43 rækkehuse i Nivå for ALFA Development. Byggeriet forventes at gå i gang i efteråret, og bliver startskuddet på et ambitiøst projekt om et nyt boligområde i grønne og naturskønne omgivelser. 

Et nyt boligområde ser snart dagens lys som ny nabo til Nivågaard teglværk og den fredede ringovn der har været på stedet siden Dronning Louise anlagde det tilbage i 1701. Der er tale om et ambitiøst projekt, hvor missionen har været at fastholde områdets historiske rødder i teglværksbranchen, samtidig med at det nye boligområde visuelt peger fremad som en moderne kvalitetsbebyggelse med fokus på grønne fællesarealer og respekt for den lokale biodiversitet.

Bag projektet står ALFA Development som udvikler, mens HusCompagniet står for selve opførelsen. Boligerne vil være i både 1- og 2-plan med størrelser mellem 86 og 120 kvadratmeter, og vil således være en blanding af rummelige familieboliger og funktionelle hjem for seniorer. Derved kommer boligerne til at henvende sig til en bred målgruppe, hvor fællesnævneren er funktionalitet, kvalitet og natur.   

”Området er unikt med natur, kulturhistorie og direkte adgang til Øresund. Dette kombineret med vores ønske om at bygge DNGB certificeret og til den frivillige bæredygtigheds klasses krav på 8 kilo CO2 pr. kvm. har medført at vi nu starter samarbejde op med en førende professionel B2B aktør på markedet – HusCompagniet. Vi mener de er den rette samarbejdspartner til at realisere vores ambitioner for livskvalitet, natur og optimeret projekt flow, samt at der over tid er potentiale for mere. ”, siger Andreea Kaiser, Partner og medstifter af ALFA Development 

Boligerne bliver opført af elementer, der er produceret på HusCompagniets egen fabrik. 

”Vi har haft en utrolig god proces med Alfa Development omkring deres ambitiøse projekt på Stark-grunden i Nivå, og vi er derfor utrolig glade for at vi nu for alvor kan sætte skub i dette projekt og det fremtidige samarbejde med ALFA Development”, fortæller Christopher Tranæs, projektudviklingsdirektør i HusCompagniet og suppleres af Martin Ravn-Nielsen, CEO i HusCompagniet:

”Vi har en ambition om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor attraktive rækkehusprojekter i hele landet. Vores B2B-afdeling er en unik aktør i markedet, da vi med vores fokus på udelukkende rækkehusbyggeri, kan arbejde målrettet på optimering og de nyeste løsninger, hvilket har stor værdi for vores samarbejdspartnere. Af samme grund er det også en fornøjelse at være en del af et projekt som dette, hvor barren fra begyndelsen er sat højt”.

Lokalplanen til området er vedtaget, men man afventer fortsat endelig byggetilladelse, inden byggeriet igangsættes. Boligerne forventes at stå klar i starten af 2026.

Fakta om projektet:

  • 43 rækkehuse i en og to etager
  • Boliger til både familier og seniorer
  • Boligstørrelser fra ca. 85 til 120 m2
  • Bebyggelsesprocent på 35%
  • DGNB-Guld certificeret byggeri
  • Max. CO2-udledning per kvadratmeter: 8 kg (lavemission)
  • Sunde byggematerialer, så vidt muligt stilet mod Svanemærke

Fakta om ALFA Development
ALFA Development er en nordisk by- og ejendomsudvikler. 
ALFA Development er stiftet i 2006 som en familieejet virksomhed med en mission om at sætte kundernes livskvalitet i centrum i udviklingen af attraktive og nytænkende bymiljøer og boliger til middelklassen. ALFA Development er inspireret af de lokale byggetraditioner kombineret med internationale udviklings- og byggetrends. 

ALFA Development er en del af en virksomhedsgruppe, der nytænker branchen og dens løsninger. Søsterselskabet ALFA Ventures investerer således i proptech startupvirksomheder med særligt fokus på bæredygtighed, biodiversitet, menneskers livskvalitet og ejendomsteknologi. 

I 2022 stiftede ALFA Developments ejere, Ludvig Find og Andreea Kaiser, fonden 

Planetary Responsibility Foundation (PRF), hvis hovedformål er at beskytte og genoprette natur og biodiversitet gennem internationale investeringer i projekter og videndeling. Hvert år bliver en del af overskuddet fra ALFA Development doneret til fonden. 

For yderligere information, kontakt: 

Jesper Buris Larsen, Kommunikationschef, ALFA Development A/S 

Telefon: 25575206 

e-mail: jbl@alfadev.dk

Kontakter

Om HusCompagniet

HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vi bygger vores kunders drømmehuse, og vi er med hele vejen - fra rådgivning om arkitektur, materialer og energivenlige løsninger til projektering og byggeri.

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye