AP Pension

AP Pensions Aarhus-boliger når toppen

Del

AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren 5E Byg, netop holdt rejsegilde for selskabets 75 rækkehuse, Trekanten, som bliver opført i Aarhus-bydelen Brabrand. Flere af boligerne vil blive solgt som ejerboliger.

AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren 5E Byg, netop holdt rejsegilde for selskabets 75 rækkehuse, Trekanten, som bliver opført i Aarhus-bydelen Brabrand. Flere af boligerne vil blive solgt som ejerboliger. Illustration: AP Pension
AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren 5E Byg, netop holdt rejsegilde for selskabets 75 rækkehuse, Trekanten, som bliver opført i Aarhus-bydelen Brabrand. Flere af boligerne vil blive solgt som ejerboliger. Illustration: AP Pension

Opførelsen af AP Ejendommes kommende boligområde, Trekanten, i Hejredals-kvarteret ved Gellerup i Aarhus er nu kommet så langt, at ejendomsselskabet sammen med totalentreprenøren 5E Byg netop har holdt rejsegilde for byggeriet, der kommer til at bestå af 75 svanemærkede rækkehuse, der er tegnet af Arkitema. Borgmester i Aarhus Kommune Jacob Bundsgaard var blandt deltagerne, der markerede håndværkernes arbejde.

Adm. direktør i AP Ejendomme Peter Olsson glæder sig over, at Trekanten nu er kommet så langt, at håndværkernes arbejde er blevet markeret med et rejsegilde.

- Vi er enormt tilfredse med arbejdet fra 5E Byg og deres håndværkere, som på allerbedste vis formår at realisere vores mange ideer for Trekanten. Vi har store forhåbninger til Trekanten, som, vi tror på, vil blive et attraktivt element i kvarteret, og vi er sikre, at det bidrager positivt til Aarhus Kommunes helhedsplan for området. Det er et område, som har et kæmpe potentiale, siger Peter Olsson, der samtidig løfter sløret for, at flere af rækkehusene vil blive solgt som ejerboliger:

- Brabrand er med sin placering tæt på Aarhus Midtby et attraktivt område for mange, som er på udkig efter et hus i Aarhus-området. Derfor har vi besluttet, at nogle af boligerne skal være ejerboliger. De private boliger vil give et godt miks til området, hvor Aarhus Kommune gennem de seneste år med sin helhedsplan for Gellerup-kvarteret har arbejdet intensivt for at give området et stort løft. Med det store løft er vi heller ikke i tvivl om, at der er mange, der vil søge mod Brabrand, når de skal finde et hus i Aarhus-området. I vores planer for Trekanten har vi lagt stor vægt på social bæredygtighed, og det, er vi overbeviste om, vil appellere til mange, når de er jagt efter en ny og moderne ejerbolig, siger Peter Olsson.

Borgmester i Aarhus Kommune Jacob Bundsgaard glæder sig også over, at Trekanten er godt på vej.

- Det er et rigtigt vigtigt skridt for området, at vi ser endnu et solidt projekt skyde op i Gellerup. Samtidigt flugter det smukt med Aarhus Kommunes helhedsplan for området, at AP Ejendomme lægger så stor vægt på social bæredygtighed i Trekanten og vil gøre flere af boligerne til ejerboliger. Vi har brug for et bredt udvalg af boliger for at understøtte udviklingen af diversitet i området, siger Jacob Bundsgaard.

Hos 5E Byg er de også meget tilfredse med, at håndværkernes arbejde med byggeriet af Trekanten nu er blevet markeret med et rejsegilde.

- For os er det altid noget særligt, når håndværkernes arbejde bliver fejret, og det er det også denne gang. AP Ejendomme har mange gode planer for boligerne og området, som vi er meget glade for, at vi kan være med til at gøre til virkelighed. Vi ser frem til at arbejde videre med Trekanten, og er ikke i tvivl om, at det bliver et sted, som vil passe godt sammen med resten af området, siger Torben Nielsen, teknisk direktør i 5E Byg.

Rækkehusene bliver på to forskellige størrelser, cirka 95 og 115 kvadratmeter, fordelt på henholdsvis to og tre etager med fire og fem værelser. Boligerne, der forventes opført i februar 2025, får deres egen lille terrasse og balkon. Herudover bliver der anlagt 75 parkeringspladser.

Kontakter

Billeder

Om AP Pension

AP Pension er et uafhængigt, kundeejet pensionsselskab. Pension er i centrum, og fokus er på at skabe overskud til alle vores kunder.

Følg pressemeddelelser fra AP Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AP Pension

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye