Vejdirektoratet

Ét spor i hver retning på E45 mellem Hornstrup og Hedensted i weekenden

Del

Fra fredag aften den 26. april til søndag morgen den 28. april vil der i aften- og nattetimerne kun være ét spor i hver retning på E45 Østjyske Motorvej mellem Vejle og Hedensted. Vejdirektoratet skal pille stilladset omkring den nye bro for Bredalvej ned.

I weekenden bliver stilladset for den nye bro over E45 Østjyske Motorvej ved Bredalvej pillet ned.
I weekenden bliver stilladset for den nye bro over E45 Østjyske Motorvej ved Bredalvej pillet ned. Foto: Rambøll

I forbindelse med udvidelsen af E45 er Vejdirektoratet ved at bygge en ny og længere bro for Bredalvej mellem Vejle og Hedensted. Sidste måned blev selve brodækket støbt, og i weekenden er Vejdirektoratet så klar til at pille det store brostillads ned.

Da stilladset blandt andet ligger på nogle meget tunge stålbjælker, som også skal fjernes, er Vejdirektoratet nødt til skiftevis at spærre sporene på motorvejen i hver retning, imens arbejdet står på.

Det betyder, at trafikanter, der kører på strækningen, må forvente en lidt længere rejsetid under arbejdet.

Vejdirektoratet forventer, at den nye bro står klar i løbet af juni, hvorefter den gamle bro for Bredalvej bliver revet ned i weekenden den 22.-23. juni 2024.

Trafikale konsekvenser på E45 Østjyske Motorvej

Der må ikke være trafik på motorvejen, når stilladset nedtages, da entreprenøren skal have adgang til broen nedefra, ligesom der kan falde genstande ned under nedtagningen. Derfor flyttes trafikken i aften- og nattetimerne skiftevis over i en ene side af motorvejen med ét spor i hver retning.

Det sker på en kort strækning mellem Vejle og Hedensted – cirka halvanden kilometer før og efter broen ved Bredalvej.

Arbejdet forventes at ske i følgende tidsrum:

  • Fredag den 26. april kl. 18.30 til lørdag den 27. april kl. 08.00 flyttes trafikken over i nordgående retning med ét spor i hver retning og 50 km/t.

  • Lørdag den 27. april kl. 19.30 til søndag den 28. april kl. 09.00 flyttes trafikken over i sydgående retning med ét spor i hver retning og 50 km/t.


Arbejdet er planlagt uden for myldretrafikken, men der kan opstå lidt kødannelse i de tidlige aftentimer.

null
Foto: Rambøll

Et ekstra spor på E45 

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 km lang strækning for at lette trafikken og de lange køer i myldretiden. Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk 

Yderligere oplysninger:
Projektchef John Kjærsgaard, Vejdirektoratet, jkj@vd.dk, tlf.: 72 44 24 65
Kommunikationskonsulent Trine Bruus Helbo, Vejdirektoratet, tbh@vd.dk, tlf.: 40 31 74 87
Vejdirektoratets pressetelefon: 51 83 33 93

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye