Viborg Bibliotekerne

Udendørs korkoncert ved Hovedbiblioteket i Viborg tirsdag d. 7. maj

Del

Kom i forårshumør med Sødal Happy Singers, når Viborg Bibliotekerne indbyder til korkoncert i Biblioteksparken tirsdag d. 7. maj kl. 19.00

Sødal Happy Singers
Sødal Happy Singers

Sødal Happy Singers er et rytmisk kor, som består af mere end 40 lattermilde sangglade kvinder. Koret holder til i Rødding, men spreder gerne deres sangglæde over hele Viborg-egnen, og denne forårsaften kan koret opleves i Biblioteksparken ved Hovedbiblioteket i Viborg.

Deres repertoire spænder bredt med alt lige fra pop og gospel til rytmiske sange og viser. Koret er under ledelse af musiker Anders Hjort Nielsen, som er kendt i mange musikalske sammenhænge i Viborg og omegn.

Koncerten finder sted tirsdag d. 7. maj kl. 19.00, der er fri entré og ingen tilmelding. I tilfælde af dårligt vejr flyttes korkoncerten indenfor.

Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 8787 3413

Billeder

Sødal Happy Singers
Sødal Happy Singers
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye