EWII A/S

Nu kan Clever-kunder lade på EWIIs 2.000 ladepunkter

Del

Clever-kunder har nu mulighed for at lade elbilen ved EWIIs knap 2.000 ladepunkter rundt om i landet - uden merpris.

I februar indgik EWII og Clever en historisk samarbejdsaftale på det danske lademarked, der giver Clever-kunder mulighed for at lade elbilen ved EWIIs nuværende og fremtidige ladepunkter. I dag er aftalen blevet til virkelighed.

Nu har Clever-kunder mulighed for lade elbilen ved EWIIs cirka 2.000 nuværende ladepunkter rundt omkring i landet, præcis som om de var Clevers egne. Og prisen bliver den samme.

”Det er en historisk dag for det danske lademarked. I samarbejde med EWII gør vi det nemmere og mere attraktivt at være elbilist ved at afskaffe unødvendige mellemmænd og roamingplatforme, der pålægger uigennemskuelige gebyrer. Nu kan vores kunder lade bilen ved EWIIs mange ladepunkter landet over, som var de Clevers egne ladestandere. Og prisen forbliver ens – uanset hvilken ladeløsning man har valgt hos Clever,” siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Hos EWII ser man frem til at byde Clevers kunder velkommen på deres ladenetværk, som forventes at blive udvidet til 4.000 ladepunkter inden udgangen af 2025.

”Vi ønsker, at vores ladenetværk bliver anvendt af flest mulige. Det kan vi blandt andet gøre ved at åbne vores infrastruktur op for andre operatører, som ønsker det. Derfor er vi også glade for, at vi i dag kan byde Clevers mange kunder velkommen til vores knap 2.000 ladepunkter. Vi håber og tror på, at der i fremtiden kommer mange flere af denne type aftaler,” siger Jesper Antoni Nicolaisen, chef for ladeinfrastruktur hos EWII.

FAKTA

  • EWIIs ladenetværk omfatter knap 2.000 ladepunkter
  • EWII forventer at udvide deres ladenetværk til 4.000 ladepunkter inden udgangen af 2025
  • EWIIs ladepunkter bliver synlige i Clevers app, hvor Clevers kunder kan bruge ladepunkterne på samme måde som Clevers egne ladere
  • EWIIs lynladestation ved Københavns Lufthavn er i første omgang ikke en del af aftalen med Clever

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt:

Ann Warren, pressechef i EWII, telefon 5115 2555

Om EWII

EWII er en dansk energikoncern, der sælger grøn strøm og hurtigt, stabilt internet til både private og erhverv i hele landet. En koncern, der ønsker at gå forrest i den grønne omstilling med udviklingen af intelligente løsninger og fleksible lagrings- og energisystemer.

I Trekantområdet er EWIIs forsyningsselskab TREFOR leverandør af vand, fjernvarme og elnet, ligesom selskabet driver elnettet på Bornholm. Det er grøn infrastruktur med fokus på høj forsyningssikkerhed.

EWII opbygger et netværk af offentlige ladestandere til elbiler med mere end 4000 ladepunkter fra Københavns Lufthavn i Øst til Hvide Sande i Vest, og i Trekantområdet udruller EWII fibernet til samtlige husstande.

Koncernen er selvejende og forbrugerstyret med en historie, der strækker sig over mere end 150 år. På tværs af organisationen har koncernen mere end 400.000 kunderelationer og -forpligtelser, og EWII er med mere end 700 ansatte en af Trekantområdets største private arbejdspladser.

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

EWII sender overfladevand til tørkeramte Barcelona1.4.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

APRILSNAR 2024: Energikoncernen tager hul på et storstilet projekt, der er navngivet Atlantis, og regner med at skulle investere 3 milliarder kroner for at udjævne udfordringer med for meget og for lidt vand, som klimaforandringer skaber i Europa. EWII omdanner ellers ubrugelige brintrør til en europæiske vandmotorvej, hvori overskydende regnvand fra Trekantområdet vil blive sendt til tørkeramte regioner i Sydeuropa.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye