Clever

Historisk aftale trådt i kraft: Nu kan Clever-kunder lade på EWIIs 2.000 ladepunkter

Del

Clever-kunder har nu mulighed for at lade elbilen ved EWIIs knap 2.000 ladepunkter rundt om i landet - uden merpris.

EWIIs ladepunkter er nu tilgængelige for Clevers kunder
EWIIs ladepunkter er nu tilgængelige for Clevers kunder PR-foto: EWII

I februar indgik EWII og Clever en historisk samarbejdsaftale på det danske lademarked, der giver Clever-kunder mulighed for at lade elbilen ved EWIIs nuværende og fremtidige ladepunkter. I dag er aftalen blevet til virkelighed.

Nu har Clever-kunder mulighed for lade elbilen ved EWIIs cirka 2.000 nuværende ladepunkter rundt omkring i landet, præcis som om de var Clevers egne. Og prisen bliver den samme.

”Det er en historisk dag for det danske lademarked. I samarbejde med EWII gør vi det nemmere og mere attraktivt at være elbilist ved at afskaffe unødvendige mellemmænd og roamingplatforme, der pålægger uigennemskuelige gebyrer. Nu kan vores kunder lade bilen ved EWIIs mange ladepunkter landet over, som var de Clevers egne ladestandere. Og prisen forbliver ens – uanset hvilken ladeløsning man har valgt hos Clever,” siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Hos EWII ser man frem til at byde Clevers kunder velkommen på deres ladenetværk, som forventes at blive udvidet til 4.000 ladepunkter inden udgangen af 2025.

”Vi ønsker, at vores ladenetværk bliver anvendt af flest mulige. Det kan vi blandt andet gøre ved at åbne vores infrastruktur op for andre operatører, som ønsker det. Derfor er vi også glade for, at vi i dag kan byde Clevers mange kunder velkommen til vores knap 2.000 ladepunkter. Vi håber og tror på, at der i fremtiden kommer mange flere af denne type aftaler,” siger Jesper Antoni Nicolaisen, chef for ladeinfrastruktur hos EWII.

--

FAKTA

  • EWIIs ladenetværk omfatter knap 2.000 ladepunkter
  • EWII forventer at udvide deres ladenetværk til 4.000 ladepunkter inden udgangen af 2025
  • EWIIs ladepunkter bliver synlige i Clevers app, hvor Clevers kunder kan bruge ladepunkterne på samme måde som Clevers egne ladere
  • EWIIs lynladestation ved Københavns Lufthavn er i første omgang ikke en del af aftalen med Clever

Kontakter

Om Clever og EWII

  • Clever er Danmarks største ladeoperatør med flere end 35.000 ladepunkter fordelt omkring i byen, på landet, på arbejdspladsen, ved supermarkedet og langs motorvejene. Clever er ejet af de andelsejede energi- og fibernetkoncerner Andel (94,9 procent) og NRGi (5,1 procent).
  • EWII er en dansk energikoncern, der sælger grøn strøm og hurtigt, stabilt internet til både private og erhverv i hele landet. EWII er i færd med at opbygge et netværk af offentlige ladestandere med mere end 4.000 ladepunkter fra Københavns Lufthavn i Øst til Hvide Sande i Vest, og i Trekantområdet udruller EWII fibernet til samtlige husstande.  På tværs af organisationen har koncernen mere end 400.000 kunderelationer, og EWII er med knap 700 ansatte en af Trekantområdets største private arbejdspladser. 

Følg pressemeddelelser fra Clever

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Clever

Clever øger bruttofortjeneste med halv milliard og skaber positivt driftsresultat i elbilens gennembrudsår7.5.2024 12:57:58 CEST | Pressemeddelelse

Efter et udfordrende 2022 med energikrise og rekordhøje elpriser er Clever tilbage med snuden i sporet. Dækningsbidraget vokser i 2023 med over en halv milliard, og Clever realiserer – for første gang nogensinde – et 2-cifret positivt driftsresultat (EBITDA), der lander på 90 mio. kr. Danskernes stigende interesse for elbiler får nu Clever til at intensivere milliardinvesteringerne i udvidelsen af Danmarks største ladenetværk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye