Den britiske singer/songwriter, JP Cooper, vender tilbage til Danmark til oktober

Del

JP COOPER

30. OKTOBER 2024

DR KONCERTHUSET, KONCERTSALEN

JP Cooper begyndte at lave musik i 2012, men han fik sit gennembrud fire år senere, da han var med på Jonas Blues hitsingle ’Perfect Strangers’. Sangen peakede som nummer 2 på UK Singles Chart, og røg på top-10 i 8 andre lande, herunder Tyskland, Australien og Sverige. I 2017 udgav han debutalbummet ’Raised Under Grey Skies’, som for alvor introducerede verden til hans signaturlyd, der ligger et sted mellem pop, soul og indie. På albummet kunne man også finde hittet ”September Song”, der i skrivende stund har mere end 550 millioner streams.

Det efterfølgende album ”She” udkom i 2022; et album der stilmæssigt drager inspiration fra pop og folk-genren. ’SHE’ er en samling sange, der hylder nogle af de vigtigste kvinder i JP Coopers liv med tematikker der omfavner forhold, tro og familieliv. På dette album kunne man bl.a. finde hittet ”Sing It With Me” feat. Astrid S.

Billetpriser: PL1 450 kr., PL2 350 kr. + gebyr

Billetsalget starter 26. april kl. 10:00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk

Der vil være Live Nation presale 25. april kl. 10:00 på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 202420.5.2024 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye