DI - Dansk Industri

Her er vinderne af Danish Diversity Awards 2024

Del

Den 18. april var der prisregn over en række personer og virksomheder, som har gjort noget helt særligt for at fremme diversitet og inklusion i dansk erhvervsliv. De blev hyldet ved Danish Diversity Awards 2024, som Goodtalks og Dansk Industri står bag.

Fra venstre: Annette Spanggaard, Public Affairs, Communications & CSR Director v. Coca Cola Company Danmark, Wade Peters-Munch, Managing Partner i Idea Nordic, Søren Nielsen fra GladTeknik, Vickie Bak Laursen, Gadens Stemmer, Martin Reichhardt, BCG (modtog prisen på vegne af Claudia Bruyant Ndege), Kinga Szabo Christensen, direktør i DI, Pernille Sandberg Bech, adm. direktør og founder af Goodtalks, Sara Bro, moderator, og Ditte Vigsø, partner i Goodtalks
Fra venstre: Annette Spanggaard, Public Affairs, Communications & CSR Director v. Coca Cola Company Danmark, Wade Peters-Munch, Managing Partner i Idea Nordic, Søren Nielsen fra GladTeknik, Vickie Bak Laursen, Gadens Stemmer, Martin Reichhardt, BCG (modtog prisen på vegne af Claudia Bruyant Ndege), Kinga Szabo Christensen, direktør i DI, Pernille Sandberg Bech, adm. direktør og founder af Goodtalks, Sara Bro, moderator, og Ditte Vigsø, partner i Goodtalks

For tredje år i træk sætter Dansk Industri og Goodtalks en række personer og virksomheder i spotlightet ved Danish Diversity Awards, hvor de bliver hyldet med priser for deres indsats med at fremme diversitet og inklusion i erhvervslivet. Det er nemlig vigtigt, da mangfoldighed i organisationer skaber stærkere arbejdspladser, der samtidig er med til at skabe et stærkere samfund.

Blandt vinderne er Wade Peters-Munch fra eventbureauet Idea Nordic, der vandt prisen for årets CEO, samt Emilie Rath, der tidligere har været den første kvindelige mekaniker i Formel 1, og i dag er er rollemodel for hele branchen som lærlingeansvarlige hos Wicotec Kirkebjerg A/S.

Prisen for årets virksomhed (500+ ansatte) går til Coca Cola Danmark, der gennem en målrettet diversitetsindsats med fokus på talentudvikling, har opnået en større kønsbalance, og en 50/50 fordeling i øverste ledelse. Hos virksomheden Glad Teknik er diagnoser som ADHD ikke en udfordring, men en superkræft. Virksomhedens arbejde med inklusion af medarbejdere med særlige superkræfter, udløser prisen for årets diversitets- og inklusionsindats.

- Det er en kæmpe fornøjelse, at være med til at hylde nogle helt særlige personer og virksomheder, der i den grad fortjener en plads i rampelyset for deres helt særlige indsats med at skabe attraktive, mangfoldige og inkluderende arbejdspladser. Alle prisvinderne er rollemodeller, som forhåbentligt kan inspirere andre til at få et øget fokus på diversitet. For det er simpelthen afgørende, hvis vi skal skabe et endnu stærkere arbejdsmarked, siger Kinga Szabo Christensen, rådgivningsdirektør i DI.

- Vi har et brændende ønske om, at alle skal føle de hører til når de går på arbejde. Vi har skabt Danish Diversity Awards fordi vi gerne vil hylde dem, der får det til at ske. Alle prisvindere går forrest og fortjener i den grad anerkendelse for at vise vejen og for at bidrage til at skabe arbejdspladser, hvor alle føler sig inkluderet, siger Pernille Sandberg Bech, adm. direktør og founder af Goodtalks.

Der blev uddelt seks priser indenfor to overordnede kategorier:

Vi anerkender personer, der er med til at skabe mere mangfoldige og inkluderende organisationer og lige muligheder for alle:

  • Årets CEO: Wade Peters-Munch, Idea Nordic
  • Årets HR/D&I/CSR direktør/leder: Claudia Bruyant Ndege, Partner i BCG
  • Årets medarbejder: Emilie Rath, lærlingeansvarlige hos Wicotec Kirkebjerg A/S.

Vi hylder virksomheder, som er lykkedes med at skabe en arbejdsplads med en høj grad af diversitet og inklusion: ​

  • Årets diversitets- og inklusionsvirksomhed (færre end 500 medarbejdere): Gadens stemmer
  • Årets diversitets- og inklusionsvirksomhed (flere end 500 medarbejdere): Coca Cola Danmark
  • Årets diversitets- og inklusionsinitiativ: Glad Teknik

Om Danish Diversity Awards

Danish Diversity Awards er en årlig prisuddeling afholdt i samarbejde mellem Goodtalks og Dansk Industri, med et klart formål:

​At anerkende konkrete handlinger, indsatser og adfærd, der udfordrer konventionel tænkning og bidrager til at styrke mangfoldighed og inklusion på arbejdspladser.

Danish Diversity Awards 2024 er en del af Danish Diversity Week, en hel uge fra den 15.-19. april 2024 med aktiviteter rundt om i Danmark for at skabe en bevægelse mod mere mangfoldige og inkluderende arbejdspladser.

Læs mere om Danish Diversity Week på  Goodtalk's hjemmeside

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye