NAS OFFENTLIGGØR SIN ”ILLMATIC” 30-ÅRS JUBILÆUMS-TOUR PÅ TVÆRS AF STORBRITANNIEN OG EUROPA, INKL. K.B. HALLEN I KØBENHAVN

Del

NAS: ILLMATIC 30 YEAR ANNIVERSARY TOUR

FREDAG 25. OKTOBER 2024

K.B. HALLEN

PÅ TOUREN VIL NAS FREMFØRE ALBUMMET “ILLMATIC” I SIN HELHED. TOUREN FOREGÅR I OKTOBER OG NOVEMBER.

På denne dag for 30 år siden udgav en da 20-årig Nas “Illmatic”; bredt anerkendt som et af de største og mest indflydelsesrige hip hop-albums nogensinde. I anledning af pladens 30-års jubilæum vil Queensbridge-legenden turnere i Europa og Storbritannien i oktober og november 2024 med start i Finland og afslutning i London. Den 15-shows lange turné vil se Nas optræde med sit ikoniske debutalbum ”Illmatic” i sin helhed. Billetter er i salg fra torsdag 25. april kl. 10:00 via livenation.dk.

Nas markerede også 30-års jubilæet for “Illmatic” med udgivelsen af et nyt nummer, "Define My Name", produceret af DJ Premier, der også producerede en håndfuld numre på den tidsløse klassiker ”Illmatic” ("N.Y. State of Mind", "Represent", "Memory Lane (Sittin’ in da Park)"). "Define My Name" er nu tilgængelig via Mass Appeal - lyt HER.

”Illmatic” er ikke kun et af hip hoppens bedste albums, men også en af de største plader på tværs af alle genrer. Hver linje fra Nas er personlig, målrettet og betydningsfuld og tegner et levende billede af, hvad det betød at vokse op i New York i 90'erne. Hvert sample-båret beat er unikt og skarpt udført, leveret af et drømmehold af producere bl.a. DJ Premier, Large Professor, Q-Tip, Pete Rock og L.E.S.

Den RIAA platin-certificerede plade indeholder moderne klassikere som ”N.Y State of Mind”, ”Halftime”, ”The World Is Yours” og ”It Ain’t Hard to Tell”. 30 år senere sætter ”Illmatic” stadig baren for hele rap-genren.

Illmatic 30 Year Anniversary Tour” kommer til K.B. Hallen i København fredag 25. oktober.

Billetpriser: 605 kr. + gebyr

Billetsalget starter 25. april kl. 10:00 via livenation.dk og billetlugen.dk

Der vil være presale 23. april kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

ILLMATIC 30 YEAR ANNIVERSARY TOUR DATES

October 2024

Tue 22                                 Helsinki, Finland                   House of Culture

Thurs 24            Stockholm, Sweden         B-K

Fri 25                 Copenhagen, Denmark    Kb Hallen

Sun 27               Cologne, Germany          Palladium

Wed 30              Milan, Italy                       Fabrique

Thurs 31            Zurich, Switzerland          Halle 622

 

November 2024

Sat 2                 Vienna, Austria                Gasometer

Sun 3                Berlin, Germany               Uber Eats Music Hall

Tue 5                Amsterdam, Netherlands  AFAS Live

Thurs 7             Paris, France                    Le Zenith

Fri 8                  Offenbach, Germany        Stadthalle Offenbach

Sun 10                                 Manchester, UK               Victoria Warehouse

Mon 11                                 Edinburgh, UK                        Usher Hall

Thurs 14         Wolverhampton, UK                Civic Hall

Fri 15                                  London, UK                           Royal Albert Hall

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

LIVE NATION ANNONCERER CONCERT WEEK 2024 MED BILLETRABATTER OG KONKURRENCER TIL NOGLE AF ÅRETS STØRSTE KONCERTER2.5.2024 12:00:00 CEST | Nyhed

I dag annoncerer Live Nation Concert Week 2024, den årligt tilbagevendende fejring af koncerter og live-oplevelser, der byder på aktiviteter i mere end 20 lande verden over i en hel uge. I Danmark løber Concert Week af stablen fra mandag 6. maj til søndag 12. maj 2024. Live Nations Concert Week hylder live-musikken ved at tilbyde fans eksklusive rabatter, konkurrencer og sætter fokus på Live Nations forskellige shows. I år fejrer Live Nation 10-års jubilæum for Concert Week i USA, og i Danmark er det tredje gang, at initiativet finder sted i. Her kommer Live Nation til at give tilbage til fans med særlige tilbud og konkurrencer i forbindelse med Concert Week. Man kan besøge www.livenation.dk/concert-week for at se de forskellige tiltag og konkurrencer gældende for Danmark. Dette vil bl.a. bestå af rabatbilletter* på udvalgte koncerter, konkurrencer, hvor man bl.a. kan vinde festival- og koncertpakker, samt mulighed for at vinde dette års hovedpræmie: et Live Nation årskort, der giver a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye