Rumours of Fleetwood Mac gæster Danmark til september

Del

Rumours of Fleetwood Mac er personligt anbefalet af Fleetwood Macs medstifter, Mick Fleetwood, og er den ultimative hyldest til en af rock'n'rolls mest markante grupper. Den 15. september gæster de DR Koncerthusets Koncertsal med ‘The Ultimate Tribute To Fleetwood Mac’

Koncertsalen indtages af Rumours of Fleetwood Mac, som vil levere en ekstraordinær oplevelse, der indfanger essensen af den legendariske rockgruppe Fleetwood Mac. Det bliver en enestående mulighed for at (gen)opleve sangene, der har gjort Fleetwood Mac til en af de mest elskede grupper gennem tiden .

Rumours of Fleetwood Mac viderefører rockgruppens ånd og er, med deres personlige anbefaling fra Fleetwood Macs medstifter, Mick Fleetwood, den ultimative hyldest til en af rock'n'rolls mest markante grupper.

Siden gruppens dannelse tilbage i 1999 i Liverpool, England, har Rumours Of Fleetwood Mac opnået global anerkendelse som den ultimative hyldest til Fleetwood Mac. Med stor respekt for de originale værker har de modtaget ros for deres forbløffende gengivelse af sangene, der har cementeret Fleetwood Macs plads i musikhistorien.

“An extraordinary emotive performance of Fleetwood Mac” - MICK FLEETWOOD 

"A stunning and incredibly accurate snapshot of the World’s first Super Group” - SUNDAY TIMES 

“They do Fleetwood Mac better than Fleetwood Mac.” - MAIL ON SUNDAY

Følg Rumours of Fleetwood Mac her:

YouTube | Website | Facebook | Instagram

Billetpriser: PL1: 425,- / PL2: 345 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg starter fredag 26. april kl. 10.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk.

Live Nation presale starter onsdag 24. april kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk.

Max 6 billetter per køb.

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Kontakter

Billeder

Rumours of Fleetwood Mac_PR foto
Rumours of Fleetwood Mac_PR foto
Download
Rumours of Fleetwood Mac_PR foto
Rumours of Fleetwood Mac_PR foto
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 202420.5.2024 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye