Haderslev Kommune

Ny centerleder klar til Haderslev Idrætscenter

Del

Det bliver Roland Christiansen, der fremover skal stå i spidsen for Haderslev Idrætscenter. Et enigt ansættelsesudvalg har ansat den erfarne centerleder, der tiltræder stillingen 1. juni 2024.

Roland Christiansen
Roland Christiansen Pressefoto

Når Haderslev Idrætscenter skal have ny centerleder, så bliver det 57-årige Roland Christiansen, der træder til.

Roland kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i FOF Aarhus. Han har inden da blandt andet været ansat som direktør for DGI Huset Vejle fra fondens start i 2008 frem til 2022.

”Vi får med Roland en dygtig centerleder, der har masser af relevant erfaring, og som formår at tænke nyt. Hans opgave bliver at bygge videre på et solidt idrætscenter, der kører godt, og samtidig forløse det udviklingspotentiale, som Haderslev Idrætscenter har, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”, siger Christian Haugk, der er chef for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune.

Roland Christiansen er valgt ud af et meget stærkt felt af ansøgere til stillingen, som 35 interesserede havde søgt. Han glæder sig til samarbejdet med både medarbejdere, foreninger og andre af husets brugere og samarbejdspartnere. 

”Jeg ser frem til at videreføre den positive og tillidsfulde ånd, som stedet emmer af. Haderslev Idrætscenter skal være et rart sted at dyrke idræt og opholde sig, og det ligger mig meget på sinde, at alle skal føle sig velkomne. Mit hjerte banker for idrætten og idrættens fællesskaber, og jeg vil fra dag ét være optaget af at understøtte disse værdifulde og positive fællesskaber”, siger Roland Christiansen.

Privat er Roland bosat i Vejle med sin hustru, som han har tre voksne børn med. Han har første arbejdsdag 1. juni 2024.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Økonomiudvalg indstiller, at direktør stopper i Haderslev Kommune23.4.2024 20:07:28 CEST | Pressemeddelelse

Økonomiudvalget i Haderslev Kommune har i dag besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med direktør for Børn og Kultur, Charlotte Veilskov, skal ophøre. Begrundelsen er, at økonomiudvalget ikke længere har den fornødne tillid til, at direktør Charlotte Veilskov kan lykkes med opgaven. Det er kommunalbestyrelsen, der træffer den endelige beslutning i sagen. Charlotte Veilskov er fritaget for tjeneste, indtil kommunalbestyrelsen træffer beslutning på kommunalbestyrelsesmødet. Det er hensigten, at dette kan ske den 30. april 2024, idet en fratrædelsesaftale på det tidspunkt forhåbentlig er på plads. I perioden fra direktør Charlotte Veilskovs fritagelse for tjeneste og frem til, at kommunalbestyrelsen træffer beslutning i sagen, varetager kommunaldirektøren funktionen som direktør for Børn og Kultur.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye