Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

To nye formænd skal tegne fremtiden for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Del

Både lederforeningen (DEG-L) og bestyrelsesforeningen (DEG-B) i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) har fået ny formand. Det skete henholdsvis ved et formandsvalg på lederforeningens repræsentantskabsmøde og på det konstituerende bestyrelsesmøde i bestyrelsesforeningen den 24. april i Nyborg.

Fra venstre: Bo Sejer Frandsen, formand for bestyrelsen på AARHUS TECH og ny formand for DEG-B og Allan Kortnum, direktør på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier og ny formand for DEG-L.
Fra venstre: Bo Sejer Frandsen, formand for bestyrelsen på AARHUS TECH og ny formand for DEG-B, og Allan Kortnum, direktør på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier og ny formand for DEG-L.

De to ansigter, som skal tegne foreningen fremover, er Allan Kortnum, til daglig direktør på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, og Bo Sejer Frandsen, formand for bestyrelsen på AARHUS TECH (DI) og adm. direktør for TicTac Learn Denmark A/S. Tilsammen repræsenterer de både lederne og bestyrelserne på de 77 medlemsskoler, der udgør foreningen i DEG.

Allan Kortnum, formand for DEG-L, udtaler:

"Jeg er både stolt og beæret over den støtte og opbakning, jeg har fået, og jeg vil gerne sige tak for den tillid, medlemmerne har vist mig ved at vælge mig som formand. Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet i bestyrelsen og til at tage fat på de mange spændende og vigtige opgaver, der ligger foran os”.

”Jeg vil også gerne rette en stor tak til Ole Heinager, som har ydet en kæmpe indsats for foreningen som formand gennem de sidste seks år. Han har uden tvivl en stor del af æren for, at foreningen i dag står på et stærkt fundament. Jeg skal love at gøre mit yderste for at bygge videre på vores fælles mål og værdier som ny formand og ser frem til samarbejdet med den nye bestyrelse og DEG-B."

Bo Sejer Frandsen, formand for DEG-B, udtaler:

"Det er med stor glæde og ydmyghed, jeg tager imod den betroede opgave som formand for bestyrelsesforeningen DEG-B. Jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet og sammen med bestyrelsen bidrage til, at de erhvervsrettede uddannelser og erhvervsskolerne får de bedst mulige betingelser i en tid med mange vigtige udfordringer.”

”Jeg vil gerne rette en særlig tak til min forgænger Lars Goldschmidt (DI), som nu forlader bestyrelsen efter 8 år som både formand og næstformand. I de år har han bidraget markant til et stadig stærkere samarbejde mellem bestyrelsesforening og lederforening – og dermed til et stærkere og mere samlet DEG. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med DEG-L og bestyrelsen i et stærkt formandskab med Kasper Palm."

Kasper Palm, formand for bestyrelsen på TEC i København (Dansk Metal), går fra at være formand til næstformand i DEG-B. I DEG-L fortsætter Rikke Christoffersen, direktør for Aalborg Handelsskole, som næstformand.

Se alle bestyrelsesmedlemmer af DEG-L

Se alle bestyrelsesmedlemmer af DEG-B

Kontakter

Billeder

Allan Andreasen Kortnum, direktør for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier og formand for DEG-L.
Allan Andreasen Kortnum, direktør for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier og formand for DEG-L.
Download
Bo Sejer Frandsen, formand for bestyrelsen på AARHUS TECH og formand for DEG-B.
Bo Sejer Frandsen, formand for bestyrelsen på AARHUS TECH og formand for DEG-B.
Download

Links

Om Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier:

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, i daglig tale DEG, er forening for de erhvervsrettede uddannelser, hhx, htx, eud, eux og amu. DEG består af de to foreninger DEG–Lederne og DEG–Bestyrelserne, som arbejder for at skabe de bedst mulige forhold for de erhvervsrettede uddannelser til gavn for de elever og kursister, der vælger dem.

DEG varetager medlemsskolernes uddannelsespolitiske interesser over for arbejdsmarkedets parter, øvrige interessenter og politikere. Derudover rådgiver sekretariatet medlemmerne om jura, drift, økonomi og HR relaterede problemstillinger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye