Lidl Danmark

Lidl vinder B.T.s pristjek på 40 dagligvarer

Del

Det er billigst at handle i Lidl. Det slår B.T. fast efter Lidl præsterede den billigste kurv på tværs af den danske dagligvarebranche. Pristjekket vurderer den samlede pris på 40 basisprodukter. Herunder blandt andet frugt og grønt, mejeri, brød og kød.

Lidl har den bedste pris på det samlede indkøb af 40 almindelige dagligvarer i et fysisk supermarked. Herunder blandt andet frugt og grønt, mejeri, brød og andre basisprodukter.
Lidl har den bedste pris på det samlede indkøb af 40 almindelige dagligvarer i et fysisk supermarked. Herunder blandt andet frugt og grønt, mejeri, brød og andre basisprodukter.

Lidl er billigst. Det er resultatet af B.T.s store årlige pristjek af 40 basisvarer.

Pristjekket sammenligner prisen på tværs af den danske dagligvarebranche på eksempelvis gulerødder, spaghetti, mælk, rugbrød, leverpostej og andre basisprodukter. Og her er det altså Lidl, der er billigst med en samlet pris på 642,70 kr.

I dagligvarekæden er man forståeligt tilfredse med resultatet:

“I Lidl ønsker vi at tilbyde vores kunder de bedste varer til den laveste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med B.T'.s store pristjek har vi et bevis for, at det stemmer overens med det, kunderne møder i vores butikker landet over, og det er vi selvfølgelig meget tilfredse med,” udtaler Maria Lovecchio, indkøbsdirektør i Lidl Danmark. Hun tilføjer:

“Vi vinder pristjekket på baggrund af hårdt og minutiøst arbejde fra hele organisationen for at skaffe kunderne den billigste kurv på basisvarer, og det vil vi fortsætte med at arbejde for, så vi også næste gang vil være at finde øverst på podiet.”

Vil ikke kun være billigst

Resultatet af årets pristjek afslører, at dagligvarekæderne i Danmark prismæssigt ligger tæt på hinanden. Derfor er det vigtigt for Lidl at understrege, at det ikke kun er prisen kæden arbejder på at forbedre for sine kunder:

“Det er vigtigt for Lidl, at kunderne kan købe produkter af bedste kvalitet til bedste pris. Men vi har samtidig en ambition om, at kunderne hvis de ønsker det, har muligheden for at handle sundere i Lidl-butikkerne,” siger Claus Krogh, kommunikations- og CSR-chef i Lidl Danmark og fortsætter:

“Derfor har vi igangsat en række initiativer, hvor vi ser på, hvad der sker, når vi for eksempel arbejder med momsen på frugt og grønt og via eksempelvis Bælgfrugtpartnerskabet, sætter fokus på netop bælgfrugterne. Får det kunderne til at ændre deres indkøb?”

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye