Fredensborg Kommune

Kongeparret bydes velkommen til Fredensborg den 2. maj

Del

 Den 2. maj kl. 17 bydes Kongeparret velkommen til Fredensborg med flag og sang

Billede af Fredensborg Slot

Siden 1988 har borgerne i Fredensborg budt Kongefamilien velkommen til byen i forbindelse med residensforelæggelsen i foråret. Den tradition har Danmarks nye Kongepar valgt at fortsætte, og den 2. maj kl. 17 er alle derfor velkomne til at møde op i Ydre Slotsgård på Fredensborg Slot og deltage i velkomsten. 

”Det er en stor glæde, at vi kan fortsætte denne smukke tradition og byde vores nye Kongepar velkommen til Fredensborg. Jeg ved, at det betyder rigtig meget for borgerne, at vi på denne måde hilser på hinanden, synger sammen og ønsker alle en god sommer”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Da arrangementet begynder allerede kl. 17, hvor det er lyst, bliver Kongeparret modtaget med flag i stedet for fakler. Alle opfordres derfor til at tage flag med. Fredensborg Kommune har dog også flag klar til uddeling.

I lighed med tidligere år vil der være sang og musik af Fredensborg Slotskirkes Pigekor og Fredensborg Brass Ensamble.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye