Danske Spil A/S

Vinder million i Klasselotteriet: ”Vi laver en familie-afstemning om næste feriemål”

Del

Ældre, nordjysk kvinde vinder 1.062.530 kroner i Klasselotteriet og vil lade familien bestemme den næste luksusferie – på nær en detalje: ”Jeg skal IKKE springe i elastikspring.”

En stor milliongevinst fra Klasselotteriet har fået en ældre nordjysk kvinde til at nytænke ferien med familien – hun vil selv stå for regningen, men lade familien bestemme, hvor ferien skal gå hen.

”Vi kunne godt tænke os at tage på en rejse med børn og børnebørn, men det er svært at finde ud af, hvor den skal gå hen. Vi har planlagt at lave tre forslag, hvor børnene så kan stemme om det. Det er os, der inviterer og betaler, men det ved familien ikke endnu. Det bliver en sjov opgave,” fortæller hun og overvejer, hvilke slags ferier, hun og manden vil sætte på stemmesedlen.

”Det kunne være lidt mere luksus, det kunne være noget eksotisk, det kunne også være noget uden for Europa. Dér har jeg aldrig været. Men det skal ikke være vildt og fysisk krævende, og jeg skal IKKE springe i elastikspring,” slår hun fast med et grin.

Den samlede præmie var på i alt 1.062.530 skattefrie kroner, og det var lige ved at tage pusten fra den ældre kvinde, indrømmer hun.

”Det var godt nok mange tal. Det var vildt. Da jeg så det, måtte jeg lige kalde på min mand og bede ham komme og kigge med. Og det blev vist til en ret skrap tone. Han troede, at der var et eller andet i vejen, og at jeg var sur på ham,” fortæller kvinden.

Hun var dog ikke spor sur, for det er svært at være sur, når man får at vide, at man helt uventet er gået hen og er blevet millionær.

Kvinden foretrækker at være anonym, og har ikke tænkt sig at fortælle vidt og bredt om sin gevinst. Men der er dog alligevel en enkelt, der måske skal have det at vide.

”Det var en kollega, der anbefalede mig, at jeg skulle prøve at købe et par lodder i Klasselotteriet, for hun havde lige vundet flere tusinde kroner. Og så gik jeg direkte hjem og købte de her lodder, og så har jeg haft dem lige siden,” fortæller kvinden, før hun eftertænksomt tilføjer:

”Jeg har tænkt på, at jeg lige bør sende hende en takke-sms.”

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye