All Things Live ApS

Den grænsesøgende komiker Anthony Jeselnik kommer til Danmark

Del

Anthony Jeselnik er klar med sit nye comedyshow Bones and All, som han bringer til Danmark dette efterår. Herboende fans kan glæde sig til et gensyn med komikerens karakteristiske sorte og provokerende humor, når han optræder live i København for første gang i seks år lørdag 19. oktober i DR Koncerthuset.

Anthony Jeselnik
Anthony Jeselnik Foto: Elizabeth Viggiano

Anthony Jeselnik er som standupkomiker blevet berømt og berygtet for sin kompromisløse facon, hvor humoren er sort, grænsesøgende og behandler alle emner – også de kontroversielle.

Han har roasted både Charlie Sheen, Donald Trump og Roseanne Barr på Comedy Central, og skrevet for Late Night With Jimmy Fallon, hvor han var den første standupkomiker nogensinde til at optræde i programmet.

Jeselnik er for tiden at finde bag mikrofonen og i maskinrummet på sin populære podcast THE JESELNIK AND ROSENTHAL VANITY PROJECT, sammen med makkeren Gregg Rosenthal. Hans seneste standup special FIRE IN THE MATERNITY WARD rullede over skærmen på Netflix i 2019, og indbragte ham stor ros hos anmelderne.

Nu er den amerikanske komiker klar til igen at erobre verdens livescener i standup-formatet med sit nye show Bones and All. Han besøgte senest vores breddegrader i 2018 med showet Funny Games i Bremen Teater, og i 2024 vender han tilbage til København, hvor han fylder Koncertsalen i DR Koncerthuset med sort humor.

ANTHONY JESELNIK – BONES AND ALL
LØRDAG 19. OKTOBER 2024 – DR KONCERTHUSET, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 19. APRIL KL. 11
BILLETPRISER FRA: 395,- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / DRKONCERTHUSET.DK

Kontakter

Billeder

Anthony Jeselnik
Anthony Jeselnik
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye