Danske Spil A/S

Vinder i Klasselotteriet: ”Jeg har det ligesom Joakim von And”

Del

En ældre kvinde fra Vestegnen vinder 132.842 kroner i Klasselotteriet og nyder at kunne dele ud af sit overskud til familien – og til de travle cyklister på cykelstierne.

Det er ikke kun på bankkontoen, at en ældre kvinde fra den københavnske Vestegn kan udvise overskud, efter at hun har vundet en stor gevinst i Klasselotteriet. Kvinden har nemlig brugt en del af gevinsten på 132.842 kroner til at købe sig en el-cykel, så nu klarer hun selv den værste modvind i stiv arm.

”Jeg har købt mig en el-cykel,” fortæller den ældre kvinde, som for nyligt blev glædeligt overrasket, da hendes nummer blev udtrukket i Klasselotteriet.

Hun fortæller dog, at hun ikke er blevet til en af dens slags cyklister, der forsøger at sætte hastighedsrekorder på cykelstien.

”Jeg har ikke et behov for at drøne derudad. Der er nogle af dem, hvor man ligefrem kan se på deres ansigter, når de holder for rødt lys, at de glæder sig til at suse afsted. De skal da bare overhale mig, hvis de har fornøjelse af det, det skal de være velkomne til. Så sparer jeg på kræfterne i stedet,” griner hun.

Begyndte at spille for nylig
Kvinden er først for nyligt begyndt at spille med i Klasselotteriet, selv om hun egentlig ikke rigtigt troede på det.

”Jeg har altid tænkt, at det er lidt som at finde en nål i en høstak at vinde i lotteriet, men så tænkte jeg, at nogen MÅ jo vinde, og så købte jeg et lod, og næsten med det samme vandt jeg 150 kroner tre gange, og nu…’ siger hun uden at fuldende sætningen om, at hun lige har vundet 132.842 kroner.

”Hold da op! Så mange penge har jeg aldrig vundet før. Jeg plejede aldrig nogensinde at vinde før,” siger hun.

Det er et stykke siden, at de 132.842 kroner gik ind på kontoen, og hun har allerede taget hul på dem.

”Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe mine børn. Det blev de svært glade for, da jeg ringede og fortalte dem det. Så havde jeg det ligesom Joakim von And,” siger hun.

Inden hun vandt gevinsten, havde hun drømt om en særlig ring fra Georg Jensen, men da først pengene stod på kontoen, kom hun på andre tanker.

”Nu har jeg jo muligheden for at købe sådan en ring, men jeg har ikke købt den. Jeg er kommet frem til, at jeg har ringe nok, som jeg alligevel aldrig kommer til at tage af. Nogen af dem kan slet ikke komme af, og jeg har jo også kun 10 fingre,” griner hun.

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye