Live Culture

Festen slutter ikke på stadion

Del

Efter stadionkoncerten den 25. maj fortsætter festen i Odense city hos Blomsten & Bien, der bliver official afterparty til LIVE PÅ STADION

Official Afterparty på Blomsten & Bien
Official Afterparty på Blomsten & Bien

Topartister og danske stjerner spiller på stadion i Odense for første gang i 16 år!

Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S.

Porten åbner kl. 15.00 og første artist går på scenen kl. 16.30. Det bliver Svea S, bl.a. kendt for hittet "Hey Far", der åbner stadionkoncerten. Arrangøren har lagt sig i selen for at skabe den bedste stadionkoncert med god lyd, god plads, masser af street food, plads til dans og barer.

Afterparty

Nik & Jay er aftenens sidste live act og musikken slutter omkring kl. 23.30, og herfra fortsætter festen på Blomsten & Bien i Overgade med DJ, dans og lækre rytmer til den lyse morgen.

Alle koncertgæster får den første Heineken, sjus eller sodavand på Blomsten & Biens regning ved fremvisning af LIVE PÅ STADION koncertarmbånd og 20% rabat på regningen hele natten.

LIVE PÅ STADION:

LIVE%20P%C5%20STADION%20med%20Nik%20%26%20Jay%2C%20Medina%2C%20Malte%20Ebert%20og%20Svea%20S%20l%F8rdag%20den%2025.%20maj%20i%20Odense
LIVE PÅ STADION med Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S lørdag den 25. maj i Odense

Nøgleord

Kontakter

Links

Om Live Culture

Live Culture er arrangør af liveoplevelser i Syddanmark. Hvert år har Live Culture de helt store danske kunstnere såvel som spændende udenlandske artister på programmet. Live Culture arrangerer bl.a. koncerter i Den Fynske Landsby, på Olympen-festivalplads på Sydfyn, arenaen i Odense, Magasinet og ODEON. 

Live Culture har arrangeret livekoncerter, comedyshows, livesport, musicals, talks mm. siden 1989. 

Følg pressemeddelelser fra Live Culture

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Culture

Michael Falch drager ud på triotur med Live Johansson fra LiveStrings og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard16.4.2024 13:46:58 CEST | Pressemeddelelse

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye