Medlemmerne gav genvalg til bestyrelsen i ITD

Del

Ved ITD´s generalforsamling på Hotel Nyborg Strand lørdag den 13. april gav medlemmerne genvalg til de fire bestyrelsesmedlemmer, der var på valg.

Kandidaterne til bestyrelsen for International Transport Danmark (ITD) havde på forhånd fået en indikation af, at der fra medlemmernes side er tilfredshed med dens arbejde, da der ikke var opstillet nogle modkandidater til den siddende bestyrelse.

Punkt 4 på generalforsamlingens dagsorden faldt dermed hurtigt på plads. Det betyder, at følgende kandidater blev genvalgt til bestyrelsen:

  • John Agervig Skovrup (J.A. Skovrup ApS, Bække)
  • Jørgen Kudsk (Kudsk & Nissum A/S, Vojens)
  • Jens Peter Fallesen (Frema Transport ApS, Ishøj)
  • Michael Hansen (Løgumkloster Vognmandsforretning ApS)

Følgende kandidater blev genvalgt som suppleanter til bestyrelsen:

  • Leo Andersen (Dansk Biotransport A/S, Holstebro)
  • Klaus Jensen (Brdr. Jensens Godstransport A/S, Nørre Alslev)
  • Jens Aage Daugaard (Torben Rafn A/S, Sommersted)

Umiddelbart efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig, og her var der genvalg til henholdsvis formands- og næstformandsposten til John Agervig Skovrup og Jens Peter Fallesen.

Dermed ser International Transport Danmarks bestyrelse således ud:

Formand:                   John Agervig Skovrup

Næstformand:             Jens Peter Fallesen

Øvrige Bestyrelsesmedlemmer:

Jørgen Kudsk

Michael Hansen

René Bülow

Christina Baun Hansen

Ole Velbæk

Den ny- og genvalgte bestyrelsesformand, John Agervig Skovrup, var efter generalforsamlingen stolt og glad for, at medlemmerne havde fornyet hans mandat.

”Jeg synes vi er inde i en rigtig god og spændende periode i International Transport Danmark (ITD), og den udvikling har medlemmerne nu givet mig mandat til at fortsætte med at være en del af. Så jeg vil gerne sige en stor tak til medlemmerne for deres tillid og et stort tillykke til mine kollegaer, der også har fået genvalg. Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde”, fortæller John Agervig Skovrup.

Bestyrelsesmedlemmer i ITD vælges for to år ad gangen, mens suppleanter vælges for et år ad gangen.

Kontakter

Billeder

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores 700 medlemsvirksomheder. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt. Vi giver samtidig medlemsvirksomhederne målrettede værktøjer, som gør en positiv forskel i den travle transportørs hverdag.

Følg pressemeddelelser fra ITD - International Transport Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ITD - International Transport Danmark

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati15.4.2024 10:30:44 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for deludmøntningen af den Grønne Fond, hvor der bl.a. er afsat 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye