Tønder Kommune

Tønder Kommune modtager milliondonation fra Bitten & Mads Clausens Fond til Zeppelin Tønder

Del

Der er glæde på borgmesterkontoret i Tønder. Tønder Kommune har modtaget en generøs donation på 2,5 millioner kroner fra Bitten & Mads Clausens Fond til det ambitiøse Zeppelin Tønder-projekt. Donationen er et vigtigt bidrag til realiseringen af oplevelses- og formidlingscentret, som er en central del af projektet.

Bevillingen gør det muligt at opstarte udstillingen i den historiske flyhangar.
Bevillingen gør det muligt at opstarte udstillingen i den historiske flyhangar. Tønder Kommune

Zeppelin Tønder-projektet er designet til at formidle historie og læring gennem innovative oplevelser. Centret skal formidle historien fra 1. verdenskrig og Zeppelinernes rolle i grænselandet. Projektet omfatter både et formidlingsspor i den historiske flyhangar og et landskabsspor i det naturskønne Soldaterskoven, hvor besøgende kan udforske fortidsminder og deltage i læringsaktiviteter.

"Denne donation fra Bitten & Mads Clausens Fond er en milepæl for Zeppelin Tønder. Med fondens støtte kan vi nu accelerere arbejdet med at skabe et oplevelsescenter, der ikke kun vil berige lokalsamfundet, men også tiltrække besøgende fra ind- og udland," siger borgmester Jørgen Popp Petersen.

Bevillingen gør det muligt at opstarte udstillingen i flyhangaren. Sideløbende bliver der søgt yderligere finansiering til udstilling og aktiviteter i landskabet.

"Ved at støtte Zeppelin Tønder-projektet ønsker vi at bidrage til udviklingen af en ny og spændende attraktion i Sønderjylland, der fremmer en dybere forståelse og interesse for videnskab og historie. Særligt det at skabe interesse hos børn og unge, ligger Fonden på sinde. Projekter som dette er desuden med til at styrke lokalsamfundet, og gavner markedsføringen af vores egn til gavn for både erhvervsliv, borgere og turisme." udtaler Per Egebæk Have, formand for Bitten & Mads Clausens Fond.

Bitten & Mads Clausens Fond støtter aktiviteter, der har en positiv indvirkning på Danfoss A/S, Danfoss medarbejdere og de lokalområder hvor Danfoss har sine aktiviteter.

Kontakter

Billeder

Bevillingen gør det muligt at opstarte udstillingen i den historiske flyhangar.
Bevillingen gør det muligt at opstarte udstillingen i den historiske flyhangar.
Download

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye