Arkil A/S

25 år med fingrene i maskinen

Del

Det kunne måske lyde som noget farligt eller negativt - fingrene i maskinen - men her er det så positivt ment som overhovedet muligt. Kim Guul Hansen har vitterlig haft fingrene i og skruet i mange Arkils maskiner og biler i hans til dato 25-årige ansættelse som mekaniker i Stürup, Anlæg Esbjerg.

Kim Guul Hansen fejrer 25 år i Arkil
Kim Guul Hansen fejrer 25 år i Arkil arkil

”Jeg kan faktisk godt nå et 40-års jubilæum - ja hvis alt går vel og hvis de vil beholde mig,” siger Kim Guul Hansen med et smil.

For 25-års jubilaren Kim er glad. Både for hans arbejde og variationen i jobbet, for kollegaerne og fællesskabet i den vestjyske anlægsafdeling og for alt det andet, som han også har fingrene i her i Arkil.
Det må da næsten betegnes som et tegn på arbejdsglæde og veltilpashed, når han ikke er bleg for at spejde efter endnu et jubilæum ude i horisonten.

I 1999 bliver Kim ansat som mekaniker med et par års erfaring fra et autoriseret autoværksted hos den daværende entreprenør Sigurd Pedersen. I 2001 overgår Sigurd Pedersen til en anden Esbjerg-virksomhed Stürup, og i juli 2010 overtager Arkil aktiemajoriteten i Stürup. Lang historie kort, Kim er fulgt med hvert virksomhedsopkøb/ændringer og han har skruet i alt lige fra pladevibratorer, trailere, biler til de store entreprenørmaskiner.

Ikke to dage er ens
Variationen i jobbet bekommer Kim godt. Den lidt uforudsigelige hverdag var netop årsagen til, at Kim skiftede det autoriserede værksted hos Nissan ud for 25 år.

”Jeg trives rigtig godt i, at to dage ikke er ens,” siger Kim og fortsætter

”Med servicekontrakter på flere af maskinerne er skruearbejdet blevet mindre over årene, men til gengæld kører jeg oftere ud til projekterne, hvis der sker noget.”

Arbejdsmiljø og personaleforening
Men det er ikke kun Arkils maskiner, Kim har haft fingre i igennem de 25 år. Han har også fungeret som tillidsmand i mange år og er i dag en del af Arkils arbejdsmiljøorganisation som Arbejdsmiljørepræsentant. Og sørme om der ikke også har været tid til at være næsten fast inventar i afdelingens personaleforening. 

For det betyder noget for Kim, at der er en fællesskabsfølelse og en god stemning, det sted og med de mennesker man arbejder sammen med.

”Jeg kan godt lide at være med til at præge, hvordan vi har det til dagligt og at vi kommer sikkert frem og tilbage fra arbejde,” siger Kim og henviser både til arbejdsmiljøet både i men også udenfor arbejdstiderne. Han forsætter;

”Vi har arbejdet for at få det så godt, som vi har det i vores afdeling. Det betyder meget for mig, at der er et godt samarbejde og sammenhold mellem os alle i afdelingen.”

God tone
Når vi laver et jubilæumsportræt om en mekaniker, kan vi naturligvis ikke komme udenom værkstedshumoren. Og det er et punkt, som har ændret sig betydeligt i løbet af de 25 år. Og til det bedre. For man mobber eller hænger ikke sine ofte yngre kollegaer ud længere.

”Der er en god tone, og vi kan også sagtens lave lidt gas med hinanden, men vi griner med hinanden og ikke ad hinanden. Det er en vigtig forskel,” siger Kim. 

Gourmet hotdogs
Den 25 år flotte milepæl blev fejret i sidste uge sammen med familie og alle kollegaer fra afdelingen. Og selvfølgelig også med en ordentlig gourmet hotdog, for det er jo alligevel ikke hver dag, at man kan fejre 25 år i samme virksomhed.

Tillykke, Kim! Vi ses til dit næste jubilæum;)

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kim Guul Hansen 25 år i Arkil
Kim Guul Hansen 25 år i Arkil
Download

Om os:

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 2.100 ansatte og en omsætning på cirka 4,1 milliarder i Danmark og udlandet. Vi udfører alsidige entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Vejdirektoratet, BaneDanmark og landets mange forsyningsselskaber, vi håndterer anlægsarbejder, havnebyggeri, fundering, tunnelering og store kabelprojekter, og vi sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur. Vi håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Samtidig er vi en stærk aktør på vejserviceområdet, hvor vi er en af pionererne inden for privat vejservice.

Med over 80 års erfaring er Arkil en professionel, topkvalificeret og ofte foretrukken samarbejdspartner for store offentlige og private bygherrer og rådgivere i Danmark. Ledelsen og kontrollen med firmaet er forblevet på familiens hænder gennem tre generationer. 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye