Hansen & Co A/S

Hansen & Co lancerer Liquid Death i Danmark

Del

Hos Hansen & Co er vi begejstrede for at annoncere lanceringen af Liquid Death i Danmark - et drikkevarebrand som intet andet på det danske marked

Liquid Death er en disruptor i USA og har skabt et navn for sig selv ved at kombinere hydrering med bæredygtighed og en unik tilgang til branding. I Europa er det vand fra Alperne, der pakkes i 100% genanvendelige aluminiumsdåser, en langt mere miljøvenlig løsning end de traditionelle PET-flasker, som vi ser masser af på markedet.

Det, der dog er unikt ved Liquid Death, er deres markedsføring og design, en kombination, som i USA har formået at disrupte drikkevare markedet og nå ud til en helt anden målgruppe end konkurrerende produkter.

Under slogans som "Murder Your Thirst" og "Death to Plastic" skiller Liquid Death sig ud fra alle andre produkter på markedet og har på få år skabt en følgerskare på sociale medier på mere end 7,9 millioner, kun overgået af de største energimærker. Følgerskaren er skabt gennem unikke samarbejder med kendisser som Travis Barker og Martha Stewart for at nævne et par. Stilen er unik, vild og ulig noget, der tidligere er set, men hvad det hele har til fælles, er, at det aldrig er kedeligt.

I Danmark lancerer vi 4 varianter, hvoraf du vil finde 3 af dem i 7-Eleven over hele landet, og som kommerciel direktør Martin Grum-Schwensen siger:

"Det er en ære for Hansen & Co at introducere Liquid Death til de danske forbrugere og at være en del af mærkets rejse i Europa. Vores samarbejde med 7-Eleven om at bringe dette produkt til danskerne understreger vores engagement i innovative produkter,"

Sammen med Liquid Death ser vi frem til at hydrere Danmark og seriøst bringe kant til et marked, der for det meste består af kedelige plastikflasker og uinspirerende mærker.

For yderligere information om Liquid Death, besøg www.hansenco.dk

Kontakter

Billeder

Links

Om Hansen & Co:

Hansen & Co er en førende distributør af drikkevarer i Danmark, kendt for vores engagement i nytænkning, kvalitet og innovation. Med en dyb dedikation til bæredygtighed arbejder Hansen & Co målrettet på at tilbyde det danske marked drikkevarer, der er noget ud over det sædvanlige.

Følg pressemeddelelser fra Hansen & Co A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hansen & Co A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye