Altan.dk

Københavnske altaner ligger øde hen: Denne virksomhed har fundet løsningen

Del

Altanen er en tilføjelse til hjemmet, som de fleste sukker efter, men har svært ved at indrette selv. Virksomheden Altan.dk og AltanLiv gør op med de tomme altaner og skaber både funktionel og hyggelig indretning til drømmealtanen, der nydes som en udendørs forlængelse af hjemmet.

Stor altan
Stor altan

Tomme drømmealtaner præger bybilledet

De er skabt til liv, men realiteten er ofte en anden. Mange altaner ligger øde hen i flere københavnske bydele.

Langt de fleste af os har en romantiseret idé om altanen. Det er et sted, hvor man kan sidde uforstyrret og nyde sine omgivelser, læse en bog og nyde en kop kaffe, mens fuglene kvidrer og solstrålerne føles varme mod huden. Altanen er en følelse af frihed med uanede muligheder. Men hvordan ser virkeligheden egentlig ud?

Selvom de ekstra udendørs kvadratmeter i højden lyder som noget de fleste ville leve på hver eneste sommer, så er realiteten en anden. I en rapport fra 2021 udført af antropologer ved Aalborg Universitet, viste feltarbejdet, at altanerne ofte blot bruges til at snuppe en cigaret, tale i telefon eller ryste en dørmåtte, men ellers står ubrugte.

Rapporten belyste yderligere, at langt de fleste altaner havde en form for møblement, men sjældent havde en form for dekoration - eller at de stod direkte tomme eller blev brugt som udendørs opbevaringsrum.

Når de tomme altaner præger bybilledet, kan det tænkes, at nogle altanejere har den romantiske drøm om altanen, men ikke overskuddet, tiden eller idéerne til at gøre lidt ekstra ud af indretningen, så den føles som en forlængelse af hjemmet.

Altan.dk og AltanLiv skaber altandrømmene sammen

Med over 20 år i branchen, har Altan.dk opbygget en kæmpe viden om hvad kunderne ønsker på deres altan, og derfor var den mest naturlige udvikling at starte AltanLiv ved siden af. På denne måde kan de imødekomme alle behov hos kunderne og rent faktisk skabe den drømmealtan, der har har været svær for mange personer at udleve selv.

Grundet samarbejdet mellem de to hjemmesider, kan Altan.dk allerede fra den spæde begyndelse rådgive om altanstørrelser, afhængigt af beboernes ønsker. Sommetider er der også tale om fysiske begrænsninger af altanens størrelse, eller måske endda i forbindelse med byggetilladelsen, men samarbejdet har også styrket Altan.dk’s muligheder for at rådgive hurtigt og troværdigt, også selvom det kun er muligt med en mindre altan end beboerne først havde håbet på.

Altan.dk’s erfaring har vist, at mange af deres kunder har svært ved at forestille sig hvad der er plads til på forskellige størrelser af altaner, og de har netop derfor, i samarbejde med AltanLiv, fået visualiseret et eksempel på en indretning af tre størrelser af altaner. Dette gør, at de kommende altanejere lettere kan fornemme, hvad de kan have på deres nye altan - men de får også muligheden for at se, hvor meget der faktisk kan være på en “lille” altan

To%20versioner%20af%20en%20altan
Venstre: Visualisering af mulig indretning af en “lille” altan. Højre: Visualisering af mulig indretning af en “mellemstor” altan.

Altandrømme fra A-Z

Som specialister på området, tilbyder Altan.dk og AltanLiv kunderne at kunne udleve deres drømme om privat oase midt i byrummet. Fra idé til færdigt resultat.

Altan.dk har en mangeårig ekspertise i opførelsen af altaner hos både ejer- og andelsforeninger. Ikke to projekter er ens, når det gælder altaner til eksisterende etagebyggeri, og netop derfor sørger Altan.dk også for at komme besøg hos foreningen. Her gennemgås alle ønsker angående størrelse, materiale, udseende, placering og hvad altanerne skal kunne hos beboerne, hvilket der efterfølgende laves et tilbud på samt en personlig gennemgang af det færdige tilbud.

Inden altandrømmen kan føres ud i livet, er det nødvendigt med en byggetilladelse, og det er netop her, hvor mange mister pusten. For projektering, ansøgninger, tegninger, statistiske beregninger, myndighedsbehandling mv. er ofte en tør omgang, som kun få magter at skulle bruge deres fritid på.

Her tilbyder Altan.dk naturligvis at stå for hele processen, så beboere i foreningen blot skal glæde sig til det forestående altanprojekt.

Så snart byggetilladelsen er på plads, begynder altanproduktionen og byggeriet, og nu begynder drømmealtanen at tage form.

Mange har sikkert allerede gjort sig tanker om indretningen af altanen undervejs i byggeriet, men når den færdigmonterede altan afleveres af Altan.dk, står AltanLiv klar til at rykke ind. Og det er nu, at drømmen får lov at leve.

AltanLiv er en webshop med et livsstils- og inspirationsunivers, der er rådgiver inden for altanindretning, hvor der tages højde for ønsker om brugen af altanen og samt individuel smag.

Ønsker man at finde inspiration, kan man lægge deres webshop et visit, hvor man kan gå på opdagelse blandt massevis af skønne tilføjelser til sin udendørs oase.

Foruden rådgivning om indretning, kan man også hente massevis af inspiration samt tips og guides hos AltanLiv. I deres inspirationsunivers kan man nemlig finde alt mellem guides til at frostsikre krukker, hvornår man bør plante og idéer til fin sæsonpynt. Alt sammen dét, der sætter prikken over i’et og sørger for, at altanerne i bybilledet lever op til drømmene.

Kontakter

Billeder

To versioner af en altan
Venstre: Visualisering af mulig indretning af en “lille” altan. Højre: Visualisering af mulig indretning af en “mellemstor” altan.
Download

Links

Om Altan.dk

Altan.dk er Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme. Vi monterer årligt over 2.000 altaner. Med mere end 20 år på bagen er Altan.dk Danmarks mest erfarne altanvirksomhed. Altan.dk beskæftiger ca. 100 medarbejder fordelt på administrative medarbejdere i Sorø og Aarhus, samt montører i hele landet.

Altan.dk logo

Følg pressemeddelelser fra Altan.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Altan.dk

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye