Viborg Bibliotekerne

Få en helt særlig biografoplevelse, når forfatter Kim Leine besøger Bjerringbro Biograf

Del

I 2007 udkom Kim Leines anmelderroste erindrings- og debutroman ”Kalak”. ’Kalak’ er en barsk historie, men også en gribende og personlig fortælling om livet på godt og ondt. Nu er bogen blevet til film og forfatteren kommer i den anledning på besøg i Bjerringbro Biograf d. 30. april

Forfatter Kim Leine
Forfatter Kim Leine

Denne aften bliver noget ganske særligt, da Kim Leine giver et oplæg inden filmvisningen. Her vil han blandt andet fortælle om tilblivelsen af romanen i sin tid, om sin tid i Grønland og om arbejdet med at overføre sit liv først til roman og derefter til film.

Efter filmen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Kim Leine.
Det er tirsdag d. 30. april kl. 19.00, hele arrangementet varer ca. 3 timer, og dørene til biografen bliver åbnet kl. 18.30.

Der er begrænset antal billetter, derfor er tilmelding nødvendig. En billet koster 100 kr. + gebyr og kan købes via viborgbib.dk eller på bibliotekerne i Viborg Kommune.
Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Bjerringbro Folkeuniversitet, Bjerringbro Biograf og Bjerringbro Bibliotek.

Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 87873413

Billeder

Kim Leine
Kim Leine
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye