TV 2 Danmark

TV 2 og Fodboldfesten inviterer til EM-storskærmsvisning

Del

Danske fodboldfans kan til sommer følge hele EM-slutrunden på storskærm på Islands Brygge i København, hvor TV 2 også placerer sit tv-studie.

Der er lagt op til en folke- og fodboldfest, når det danske herrelandshold er med til sommerens EM-slutrunde i Tyskland. TV 2 vil bidrage til begivenheden og inviterer i samarbejde med Fodboldfesten til storskærmsevent på Islands Brygge i København, hvor alle EM-kampene bliver vist.

- Vi vil aktivere TV 2 som en del af fællesskabet og danne en ramme om EM-festen. Det bliver en stemningsfyldt kulisse, som samtidig er oplagt for os at placere vores tv-studie i. Derfor har vi valgt at lave et partnerskab med Fodboldfesten, som har stor erfaring med at arrangere disse typer events, siger Kristian Hyldgaard, TV 2 Sports indholdschef.

Det er Fodboldfesten, som arrangerer EM-eventet på Islands Brygge, hvor der bliver gratis adgang for 8500 mennesker efter først til mølle-princippet. Og håbet er at skabe en totaloplevelse for de fremmødte fodboldfans, siger Geir Oterhals, som er direktør for Fan Parks International, der står bag Fodboldfesten.

- Vi ser frem til at lave Danmarks største folkefest til EM sammen med TV 2. Det bliver med langborde og bænke på det store areal, og med alle kampene på storskærm håber vi at lave et inkluderende og mangfoldigt feel good-event, som samler publikum fra så mange nationer som muligt, siger Geir Oterhals.

EM-eventet på Islands Brygge vil være fyldt med kulturelle aktiviteter og konkurrencer. Der bliver også et bredt udvalg af kulinariske tilbud til de fremmødte fodboldfans. TV 2s tv-studie får en central placering på pladsen - hvem der kommer til at sidde i det, og hvordan TV 2s samlede hold til EM-slutrunden ser ud, bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

EM indledes 14. juni med et opgør mellem værterne fra Tyskland og Skotland. Danmark er kommet i EM-gruppe med Slovenien, England og Serbien. Slutrunden kan opleves på TV 2, TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

TV 2 får EM-studie på Islands Brygge i København. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix/TV 2)
TV 2 får EM-studie på Islands Brygge i København. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix/TV 2)
Download

Links

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Danmark sender Herrelandsholdet til EM - liveshow på TV 2 fra Tivoli27.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tusindvis af rød-hvide fodboldfans, EM-sang og præsentation af Herrelandsholdet på Plænen i Tivoli. Det er indholdet i et liveshow med titlen 'Danmark sender Herrelandsholdet til EM', hvor DBU, TV 2 og Tivoli sammen med de danske fans sender trænere og spillere fra Herrelandsholdet godt afsted til EM-slutrunden i Tyskland. Musikken leveres af Pil, og Malte Ebert optræder med sin nye EM-sang. Det finder sted 10. juni med optakt på TV 2 fra klokken 17 og liveshow fra Tivoli fra klokken 20, hvor værterne Camilla Martin og Melvin Kakooza interviewer landsholdsspillere og styrer showet, der også byder på overraskelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye