TUI Danmark A/S

TUI klar med billetter til Palma Marathon Mallorca

Del

Nu er det muligt for TUI’s danske gæster at bestille billet til at løbe hel-, halv- eller ni kilometer-maraton på Mallorca samt deltagelse i aktiviteter som morgenløb, udstilling og pastafest.

D. 20. oktober 2024 skydes dette års udgave af Palma  Marathon Mallorca i gang med TUI  som titelsponsor og eksklusiv distributionspartner. Derfor er det helt ekstraordinært nu muligt for rejseselskabets danske gæster at bestille deres billet til løbet direkte på TUI’s hjemmeside.

Til den tyvende udgave af Palma Marathon Mallorca forventer arrangørerne i år mere end 10.000 deltagere fra 50 forskellige lande. De sceniske omgivelser langs havnepromenaden og gennem den gamle bydel kombineret med godt vejr og en fantastisk atmosfære har gjort løbet populært de seneste år.

Deltagere kan melde sig på hel-, halv- eller ni kilometer-ruten, ligesom aktiviteter som morgenløb, udstillinger og pastafest er en mulighed.

Kontakter

Billeder

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

Følg pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye