LEGOLAND Billund

Nu åbner erstatningen for pingvinerne i LEGOLAND®

Del

Nu er erstatningen for pingvinerne i LEGOLAND® åben - Arctic Basecamp er en digital byggeoplevelse, som tager gæsterne med på polarekspedition

Ny byggeoplevelse i LEGOLAND® - Arctic Basecamp
Ny byggeoplevelse i LEGOLAND® - Arctic Basecamp

Efter mere end 10 år med pingviner i Polar Land fandt LEGOLAND® i slutningen af 2022 to nye hjem til parkens pingviner i henholdsvis Kattegatcentret og i Pairi Daiza, der er en belgisk zoo.

Nu er LEGOLAND klar med erstatningen for pingvinerne, som holdes i polartemaet med en ny, flot digital byggeoplevelse, der tager gæsterne med på en lærerig polarekspedition.

- Arctic Basecamp er en helt ny form for byggeoplevelse, som kombinerer LEGO® byg med læring og et interaktivt lag, der tilsammen giver en fantastisk oplevelse af at være kommet på ægte polarekspedition, mens man lærer om nogle af fortidens dyr, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i LEGOLAND.

I byggeoplevelsen er der tre forskellige polarekspeditioner, som gæsterne kan komme på. Alle tre ekspeditioner begynder ved det interaktive byggebord, hvor gæsterne skal bruge deres kreativitet til at bygge et passende fartøj til deres mission, som enten foregår til lands, til vands eller i luften.

Den digitale isgrotte

Når man har klaret missionerne ved at bygge forskellige fartøjer til polarekspeditionerne, kan man gå på opdagelse i den mystiske isgrotte, hvor både yetier og LEGO® mammutter findes. Her kan gæsterne interagere med alle de forskellige udstillinger og føle sig som en ægte opdagelsesrejsende.

- I is-grotten på første sal kan gæsterne for alvor opleve nogle helt nye digitale løsninger i LEGOLAND®. På gulvet er der for eksempel to frosne søer, og når man går på dem, kan man se igennem isen, hvor spækhuggerne svømmer under en. Man kan også placere sin hånd på væggen, og så kommer en stor LEGO mammut til syne, så man får virkelig fornemmelsen af at være trådt ind i en ægte is-grotte med masser af digitale effekter, siger Kasper Tangsig.

Arctic Basecamp ligger ved siden af Polar X-plorer i Polar Land, hvor pingvinerne tidligere havde deres store bassin.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye